Koncert ajánló

10+1 koncert, hogy majd megbarátkozz a 2020-as évvel

2019.10.09.

author:

10+1 koncert, hogy majd megbarátkozz a 2020-as évvel

Az évkezdésnek megvannak a maga nyűgjei, aminek egyik igen karakán része az év eleji bongós hangulat. Erre viszont akad tökéletes gyógyír, mégpedig koncertek formájában! Hiszen mi más dobná fel jobban a hangulatot, ha rögtön az újév rajtjánál már tudjuk, hogy van mit várnunk. Ehhez szedtünk nektek most össze 10 koncertet, amelyek már biztos csúcspontot jelentenek 2020  első hónapjaira!

01.27: Michael Malarkey, Dürer Kert

Michael Malarkey a tavalyi nagysikerű koncertje után 2020 elején új dalaival tér vissza a fővárosba! A színész, aki egyben tehetséges énekes-dalszerző is, búgó, érzelmes számaival veszi le lábáról rajongóit és teszi majd ezt január 27-én Budapesten is, a Dürer Kertben.

Michael Malarkey@ Dürer Kert jegyek >>>


01.29: Darkest Hour, Dürer Kert

Emberes mennyiségben kapjuk majd a karcos zenei estéket 2020 első hónapjaira, de garantált, hogy az egyik legnagyobbat a Darkest Hour és a negyedszázados karriert ünneplő aprítása fog szólni a Dürer Kertben! Ehhez persze jár a karakán felvezetés is, amit az amerikai Fallujah, a szintén honfitárs  Bloodlet, az izlandi Une Misere és a svéd Lowest Creature szavatol majd!

Darkest Hour @ Dürer Kert jegyek >>>


02.05: Uriah Heep, Barba Negra

2019-ben már az 50. évét ünnepelte a rock-történelem egyik ikonikus csapata a Uriah Heep! A mai napig töretlen lendülettel koncertező zenekar ennek jegyében vág majd neki Európa útjainak 2020-ban, és szerencsére ezúttal sem hanyagolják majd a magyar közönséget!

Uriah Heep @ Barba Negra jegyek >>>


02.11: Marko Hietala, Barba Negra

Az év eleji fémzene-dózisunk kiporciózásába a Nightwish basszusgitárosa, Marko Hietala is beszáll, ugyanis február 11-énBarba Negra színpadán mutatja majd be szólólemezét a finn zenész! Előttük egy fiatal finn heavy metal csapat, az Oceanhoarse mutatkozik be a magyar közönségnek.

Marko Hietala @ Barba Negra jegyek >>>


02.16: Lordi, Barba Negra

Ismét szörnytámadás lesz a fővárosban, méghozzá a jóféle fémes fajtából, ugyanis nem hagyja turné nélkül a 10. nagylemezét sem a Lordi, és 2020. február 16-án Budapestre, egész pontosan a Barba Negra klubra is ráront a ‘Killection’ album körútja!

Lordi @ Barba Negra jegyek >>>


02.20: HammerFall, Barba Negra

Egy ízig-vérig őszinte heavy metal ünnepet is kapunk majd a 2020-as év elejéhez, ugyanis február 20-án Budapestre is elhozza majd új albumát a HammerFall! A főkoncert előtt a finn Battle Beast, és a kontinens megannyi szegletéből összeállt Serious Black alapozza majd meg a hangulatot!

HammerFall @ Barba Negra jegyek >>>


03.08: Icon For Hire, Dürer Kert

Már Magyarországon sem cseng ismeretlenül az elektronikus rockban utazó, szövegeiben rendre fajsúlyos témákat boncolgató Icon For Hire neve, akik e tudást elmélyítendő, 2020 év elején vissza is térnek a fővárosba, hogy március 8-án egy újabb koncert kerülhessen a rajongók emléktárába!

Icon For Hire @ Dürer Kert jegyek >>>


03.18: Anathema, Akvárium Klub

2020-ban már a harmincadik évébe lép a brit doom és alternatív rock egyik alapköve, az Anathema, és már 10 éve lesz, hogy kiadták a zseniális, ’We’re Here Because We’re Here’ albumot. Ez utóbbi apropóján indul turnéra a zenekar, amely leple alatt március 18-án az Akvárium Klubba is eljutnak!

Anathema @ Akvárium Klub jegyek >>>


03.21: Vad Fruttik, Sportaréna

Volt már pár mérföldkő a Vad Fruttik történetében, most pedig eljött az ideje egy újabb kifaragására, mégpedig egy olyané, amelyen méretes 15-ös szám,  a Budapest Sportaréna, és egy 2020-as tavaszi dátum szerepel! Azaz  március 21-én a 15 éves Vad Fruttik megejti első koncertjét a Sportarénában.

Vad Fruttik @ Sportaréna jegyek >>>


03.29: Ghostemane, Dürer Kert

A floridai rapper, Ghostemane a 2018-ban megjelent N/O/I/S/E című lemezével hasít, az európai turnéjával pedig március 29-én hozzánk is elér a Dürer Kertbe. A Ghostemane név mögött rejtőző Eric Whitney korábban hardcore bandákban gitározott, ezt az attitűdöt pedig saját zenéjébe is átvitte.

Ghostemane @ Dürer Kert jegyek >>>


+ 04.24: Irie Maffia, Budapest Park

A 2020-as szezonját is erős hazai felütéssel nyitja majd a Budapest Park, ugyanis a 9. évad egyik első fellépője a jó fél éves pihenő után visszatérő Irie Maffia lesz, akik ráadásul a csapat 15. életévének ünneplését is itt kezdik meg!

Irie Maffia @ Budapest Park jegyek >>>

 

Fotó: Vad Fruttik 


Tovább 2020-as koncertek és fesztiválok >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.