Koncert ajánló

A Canshaker Pi hurrikánként csap le a Dürer Kertben

2018.11.22.

author:

A Canshaker Pi hurrikánként csap le a Dürer Kertben

Az amszterdami Canshaker Pi pörgős, pimasz zenéjével vesz le a lábáról mindenkit november 26-án a Dürer Kertben. Előttük az ígéretes Shakin’ indítja a táncot.

A Canshaker Pi fenekestül felforgat mindent maga körül. Az amszterdami négyes hihetetlenül lazán hozza az amerikai középsulis filmekből ismert dallamos indie-rock hangzást, lobbanékonyak és pimaszok, miközben lassan nemcsak Hollandiában, de európaszerte egyre komolyabban veszik őket. A középiskolás csapatként indult formáció szinte egyből Amszterdam legendás koncerthelyszínén, a Paradisoban bizonyíthatott és egyből elfoglalta méltó helyét az ország legjobb koncert zenekarai között.

A Canshaker Pi 2016-ban a Pavementből ismert Stephen Malkmus producer segédletével készítette el debütáló albumát. Az első lemez pedig rögtön meghozta a sikereket is, rengeteg fesztiválfellépést, januárban pedig a BBC Radio1 egyik műsorvezetője az év legjobb fiatal bandái közt emlegette őket. A Canshaker Pi tehát hurrikánként vette be Hollandiát és készek arra, hogy a Spiral Stairs-zel közös turnéjuk után ezúttal önállóan söpörjenek végig a kontinensen. A Canshaker Pi forgószélként érkezik november 26-án a Dürer Kertbe, előttük pedig a budapesti garázsrock trió, a Shakin’ nyitja a táncot.

Canshaker Pi @ Dürer Kert jegyelővétel >>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük