Jegyelővétel Koncertajánló Zenekar hírek

Robosztus és zabolázatlan: All Machines Will Fail – And We

2022.02.09.

author:

Robosztus és zabolázatlan: All Machines Will Fail – And We

December elején a Disappear sötét, örvénylő videójával indultunk el egy újabb iamyank-útra, ezúttal már trió felállásban. Az All Machines Will Fail világa hosszú ideig formálódott, mire megtalálta hozzá a megfelelő társakat. yank mellett Mohácsi Matyi (basszus – Trillion, Grand Mexican Warlock) és Kocsis Máté (dobok – Ghostchant, ex-Idoru) hármasa adja meg a megfelelő zenei formát annak a nyers erőnek és a hirtelen elsodró érzelmi állapotoknak, amik minyájunkban bennünk laknak.

“A zenekar új színt hozott az életembe, amiért már most hálás vagyok nekik. Igyekszem nem determinálni semmit az All Machines Will Fail-lel kapcsolatban, ezt meghagyom inkább nektek.”

A most megjelenő And We három tételes szerzemény, amiről az alkotók inkább nem mondanának elöljáróban semmit, hogy nyitva hagyják előttünk az összes lehetséges értelmezés-ajtót. De nem csak a zene, hanem a vizuális világ is csodálatos együttállásokból formálódott ki; a felvételeket Bánházi Gáborral készítették a Zengőkertben, hol velük volt Jim / Sinco is, a mozgóképes örvénylés az ő munkája. 

Az All Machines Will Fail arculatát Borbás Marci álmodta meg, a borító pedig Bartis Attila József Attila-díjas író, fotográfus képe. 

“Hatalmas megtiszteltetés a számunkra, hogy engedélyt kaptunk Bartis Attila művének album borítóként való felhasználásra. Ehhez a zenei anyaghoz, különösen nehéz feladat volt megfelelő vizuális társat találni. A “Húsvéti bárány” olyan zsigeri szinten ragadott meg, amiből tudtam, hogy megtaláltam, amit kerestem.”

Az anyag emberközeli színezete és egyes streaming platformok körül kialakult kurrens légkör miatt az And We egyelőre exkluzíven csak Bandcampen érhető el egy csak ott hallható hidden track-kel. Az All Machines Will Fail élőben először, meglepetés vendéggel március 3-án játszik élőben a Turbina Kulturális Központban, amire a jegyek már elérhetők a Tixán.

All Machines Will Fail lemezbemutató jegyek >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük