Koncert ajánló

As I Lay Dying: 8 év után újra Budapesten!

2019.04.05.

author:

As I Lay Dying: 8 év után újra Budapesten!

A 2018-ban teljes lendülettel visszatért As I Lay Dying 8 év kihagyás után, október 7-én érkezik ismét Budapestre, a Barba Negra Music Clubba!

Az amerikai együttes azután került parkolópályára, hogy énekesük, Tim Lambesis 2013-ban olyan botrányba keveredett, amivel a bulvármédiába és a büntetés-végrehajtási rendszerbe is bekerült. Szabadulása, és az együttes újjáalakulása után Lambesis úgy nyilatkozott, hogy élete egyik fő feladata ebben a helyzetben, hogy megpróbálja jóvátenni azokat a károkat, amelyeket korábbi tetteivel okozott, és hogy segítse azokat, akik valamilyen függőségben szenvednek.

A csapat 2018 nyarán adta első, újjáalakulás utáni koncertjét, amit télen egy rövid amerikai és európai turné követett, méghozzá a klasszikus felállásban. A zenekar maga is egységesen kiáll mindenféle erőszak ellen, és abban hisz, hogy az emberek képesek lehetnek megváltozni. Tavaly egy új kislemezt is kiadtak, My Own Grave címen, ami a 2012-es Awakened óta az első friss szerzeményük.

Az idei európai turnéra egy népes zenészbrigád társaságában érkeznek: játszik még ezen az estén a Salt Lake City-ből érkező death core csapat, a Chelsea Grin, amely a Tom Barber nevű új énekessel felvett első közös albumot, az Eternal Nightmare-t mutatja majd be. Itt lesz még az idehaza már ismert bostoni metalcore együttes, az 1998 óta működő Unearth is, és színpadra áll a Texas-ból érkező keresztény metalcore csapat, a Fit For A King is. A négy amerikai csapat a Barba Negra Music Clubban lesz látható idén ősszel.

As I Lay Dying @ Barba Negra jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük