Koncert ajánló

Budapestre jön a Toto legendás dobosa, Simon Phillips!

2019.08.26.

author:

Budapestre jön a Toto legendás dobosa, Simon Phillips!

Újabb legendás zenész befutóját írhatjuk fel az őszi koncertnaptárunkba, ugyanis november 27-én nem kisebb kaliberű muzsikus érkezik a fővárosba, mint a Toto legendás dobosa Simon Phillips és zenekara, a Protocol!

Phillips a 20 évnyi Toto-múlt mellett dobolt még többek között Jeff Beck, Gary Moore, Bernie Marsden, Mike Oldfield és Uehara Hiromi mellett, és olyan ”apró” zenekarok vendége is volt már, mint a Judas Priest, a Tears for Fears vagy a The Who. Az 1969 óta aktív angol zenész 1989-ben, azaz éppen 30 éve vette fel első, szóló jazz-rock lemezét, a mára már legendás Protocol albumot, mely egy igazi kísérletező mesterműnek bizonyult.

Az évforduló alkalmából Phillips egy 6 lemezből álló delxue box set-et is kiadott idén, amely az eredeti album mellett a későbbi második, harmadik és negyedik Protocol lemezeket is tartalmazza remaszterelt formában, valamint további két lemeznyi, eddig kiadatlan demo felvételt. A hangzóanyagok egy 24 oldalas füzettel válnak teljessé, ami számos régi fényképet és Simon személyes jegyzeteit is tartalmazza.

A turné novemberi, budapesti állomása az A38 Hajón lesz és Simon Phillips mellett Otmaro Ruiz billentyűs, Ernest Tibbs basszusgitáros, Alex Sill gitáros és Jacob Scesney szaxofonos áll majd színpadra. Az estét a Djabe koncertje nyitja.

Simon Phillips’ Protocol @ A38 jegyek >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük