Koncert ajánló

Egy hónap múlva Handsome Furs dalok csendülnek a Dürer Kertben

2019.06.19.

author:

Egy hónap múlva Handsome Furs dalok csendülnek a Dürer Kertben

A Handsome Furs a Wolf Parade-ből is ismert zenei zseni, Dan Boeckner és volt kedvese Alexei Perry Cox duója volt, de a kapcsolat vége sajnos a formáció végét is jelentette. Mostanáig. Dan ugyanis új zenekarával, az Operators-zal veszi át pár koncert erejéig a Handsome Furs hátborzongatóan jó diszkográfiáját, melyet július 19-én a Dürer Kertben mi is felidézhetünk.

Hat évvel a Handsome Furs feloszlása után Dan Boeckner és új zenekara, az Operators úgy döntött, pár koncert erejéig felélesztik a Handsome Furs dalait. Egy interjúban Dan úgy mesélt erről, hogy az egész ötlet az új Operators lemez írása közben született, miközben elővette és újragondolta a Face Control és a Sound Kapital (Handsome Furs lemezek) politikai tartalmát és általános hangulatát és arra jött rá,  az új Operators anyag és az utolsó két Handsome Furs között akad némi párhuzam.

Annak ellenére, hogy az Operatorsnak nem tagja korábbi partnere, Perry Cox, Boeckner úgy érzi a két formáció azonos vonalon halad. „Az Operators tényleg a Handsome Furs folytatása, csak élő dobokkal és különböző tagokkal” – mondta Boeckner a Now Torontonak adott interjújában. Az alkalmi setlist eredetileg egy New York-i és egy montreali koncertre született meg, de végül a rajongók lelkesedése láttán egy nyári kalandként még néhány városba elviszik a Handsome Furs dalokat, így július 19-én a szerencsések között mi is feleleveníthetjük azokat a Dürer Kertben.

Handsome Furs by Operators @ Dürer Kert  jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük