Fesztivál ajánló Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Ha nem a Szigeten vagy – programajánló a hétvégére!

2019.08.08.

author:

Ha nem a Szigeten vagy – programajánló a hétvégére!

Ahogy azt a hét elején is írtuk, ezt az időszakot vitán felül a Sziget 2019 utalja a programkínálatban, viszont a hétvégi ajánlónkban kicsit hanyagoljuk a gigászi rendezvényt, és körbenézünk, hogy milyen egyéb programokat lelünk eme időszakra! (Természetesen a Sziget 2019 infóit is eléritek nálunk, ezért katt erre >>>)

08.09-08.11: Pécsi Sörfesztivál, Pécs

Jó kis hűsítő nyári sörözés, a Pécsi Sör jegyében augusztus 9. és augusztus 11. között, ami mellé még egy fesztivált is kanyarítottak a szervezők, olyan fellépők főszereplesével, mint például Freddie, az AK26, Tóth Gabi, Curtis, vagy Tolvai Reni.

Pécsi Sörfesztivál 2019 jegyek >>>


08.09: Magna Cum Laude, Budapest Park

Budapest Park 2019-es szezonja sem fog szűkölködni évfordulókban, zenekar-ünnepekben! Az itt jubiláló csapatok sorába augusztus 9-én a Magna Cum Laude is beáll, ugyanis a hazai közönség egyik kedvenc formációja itt ünnepli a 20. évfordulóját! A koncert után egy élesebb kanyarral a harmadik Octopus Open Air party-ba fordulhatunk bele, vagy egy kevésbé élessel a PressPaly videódiszkó házibulijába cseppenhetünk!

Magna Cum Laude @ Budapest Park jegyek >>>

Octopus Open Air @ Budapest Park jegyek >>>

PressPlay VideoDisco @ Budapest Park jegyek >>>


08.09: Tudósok, ELLÁTÓház

Tudósok zenekar valódi keresztmetszete az utóbbi több mint másfél évtizednyi hazai underground és alternatív zenei vonulatának, amiből ki is jár majd egy alapos nyári ízelítő a fővárosi tanoncoknak augusztus 12-én az ELLÁTÓház laborjában. A koncert vendége a Sajnosbatár lesz.

Tudósok @ ELLÁTÓház jegyek >>>


08.10-20: Hétrétország Köztivál, Őrség

Hétrétország tizennyolcadik alkalommal színesíti és gazdagítja az augusztusi napokat az Őrségben. Nincs harsány reklámja, nincs óriásplakát, híre szájról szájra terjed azok között, akik tartalmas kikapcsolódásra vágynak. Programjában augusztus 10. és 20. között tíz napon át koncertek, filmvetítések előadások, beszélgetések szerepelnek.

Hétrétország 2019 jegyek >>>


08.10: Ganxsta Zolee és a Kartel, Budapest Park

Ugye nem hittétek, hogy majd pont a Ganxsta Zolee és a Kartel nem ünnepel egyet a Budapest Parkban? Augusztus 10-én az ország legodamondóbb frontembere és csapata is megül egy jubileumot – egész konkrétan a Helldorado album 20. születésnapját –  a klub színpadán! A levezetésben pedig az Y-Production aktuális goa és trance Park-foglalója és egy házibuli hangulatra szakosodott Vice City Party segít majd!

Ganxsta Zolee és a Kartel @ Budapest Park jegyek >>>

Y-Production @ Budapest Park jegyek >>>

Vice City @ Budapest Park jegyek >>>


08.10: Wolfbrigade, Dürer Kert

Izmos és nagyon nem mindennapi punk aprítást kapunk augusztus 10-én a Dürer Kertben, ahol ezen az estén megejti első koncertjét a kultikus Wolfbrigade! A hardcore és crust elemekkel alaposan felszteroidozott, svéd punk-dara egy igen fontos esemény lesz a hazai underground történetében, ugyanis a csapat története során még egyszer sem lépett fel magyar klubban.

Wolfbrigade @ Dürer Kert jegyek >>>


08.11: PUP, Dürer Kert

A kanadai punk rock egyik üdvöskéje, a torontói PUP idén nyáron visszatér egy újabb magyar kanyarra, hogy augusztus 11-én, ezúttal már az önálló turnéja keretében felfűtse a Dürer Kertet  és ismét bemutatja, hogy nem véletlen a szakma és a rajongók elismerése!

PUP @ Dürer Kert jegyek >>>


További események és jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük