Koncert ajánló

Holnap sámán-csütörtök: 15-én este Budapesten a My Baby!

2018.11.14.

author:

Holnap sámán-csütörtök: 15-én este Budapesten a My Baby!

A holland MY BABY zenekar idén a „szabadság nagyköveteként” képviseli hazáját és hirdeti a szabadság fontosságát a művészetben és a társadalomban minden egyes koncertjén. A sámánisztikus, modern vudublues trió ezúttal legújabb, Mounaiki c. lemezével járja a klubokat, hozzánk most csütörtökön, azaz november 15-én érkeznek az A38 Hajóra.

A MY BABY koncertjei igazi extatikus ünnepek, olyanok mintha valamiféle törzsi örömkoncerten lennénk, miközben zenéjük pezsgő és modern módon táplálkozik a bluesból, folkból és gospelből. A zenekar már egyáltalán nem ismeretlen itthon: többször megjárták a Dürer Kertet, idén pedig a Campus Fesztiválon és a Szigeten is tombolhattunk rájuk. Az amszterdami trió ezúttal negyedik nagylemezével, a MOUNAIKI ~ By the Bright of Night’ –tal érkezik és a dalokon a „nagykövetként” átélt tapasztalataik is felbukkannak. A zenekar ugyanis ebben az évben a megtisztelő,  „Ambassador of Freedom” címet is magáénak tudhatja hazájában, ahol mint magánszemélyek és művészek is teljes mértékben megtapasztalhatják milyen a szabadság, mindenféle megkötés és kompromisszum nélkül alkotni. A szabadság nagyköveteként a zenekar legutóbbi turnéja során a szerb-horvát határra is ellátogatott, ahol megtapasztalhatták, hogy a szabadság nem mindenki számára ennyire magától értetődő. A megrázó látogatásról egy rövid dokumentumfilm is készült és ez ihlette később Borderline c. dalukat is.

A MY BABY most készen áll, hogy az A38 Hajó koncerttermét is megrengesse, ebben pedig az őrült bulijairól híres Dope Calypso lesz a partnerük november 15-én, az A38 Hajón.

My Baby koncert jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük