Koncert ajánló Zenekar hírek

Itt a Mixtape! – Jelen a Cloud 9+ új lemeze, pénteken koncert a Parkban

2019.07.01.

author:

Itt a Mixtape! – Jelen a Cloud 9+ új lemeze, pénteken koncert a Parkban

A 2015-ös Supernova és a 2017-es The Next Step után újabb nagylemezzel jelentkezett vasárnap a Cloud 9+ zenekar. A Mixtape július 5-én, pénteken a Budapest Parkban debütál élőben.

A Mixtape 10 számot tartogat, amelyek fele már korábban megjelent és meghódította a szakmát és közönséget. Az albumon – ahogy a címe is sejteti – különböző, drum and bass, rock, pop és dubstep műfajú dalok keverednek, angol és magyar szöveggel fűszerezve.

Az új nagylemezen számos előadóval működött együtt a csapat – a korongon felcsendül az AWS („Viszlát nyár”), Deego, a Hősök, („A Város Visszavár”), Járai Márk, Fura Csé („Valaki Mondja El”) és Mc Fedora („It’s Monday”) is. A Mixtape  élőben július 5-én a Budapest Parkban debütál, a bulira  számos meglepetéssel készülnek a fiúk – az egyedi, külön az eseményre tervezett vizuál előtt új dalok, illetve korábban nem hallott remixek is megszólalnak majd.

A csapat nemrég tért haza orosz miniturnéjáról, amely során Moszkvában és Szentpéterváron játszottak. „Életre szóló élmény volt! Még sosem voltunk Oroszországban, eszméletlen érzés volt azt látni, ahogy megmozgattuk a két nagyváros közönségét. Jó visszajelzés volt számunkra, hogy van helyünk külföldön, és van erre a típusú zenére közönség”.

Pénteken a Budapest Parkban a hazai közönség is kitombolhatja magát a Cloud-dalokra, ami után még egy Necc Party is kerekedik. A koncertre még elérhetőek a jegyek, de siessetek, már nincs ok idő!

Cloud 9+ @ Budapest Park jegyek >>>

Cloud 9+ ’Mixtape’ az online platformokon >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük