Koncert ajánló

Jövő héten Budapesten a Chelsea Grin!

2018.09.25.

author:

Jövő héten Budapesten a Chelsea Grin!

Kiadós aprítást hoz jövő héten Salt Lake City-ből a Dürer Kertbe a Chelsea Grin, akik a nyáron megjelent friss albumuk anyagával felizmosodva esnek majd nekik az október 4-i éjszakának! A csapat természetesen nem egyedül érkezik, társaik a pusztításban az Oceano, a Kublai Khan és az Enterprise Earth lesznek! 

A zenekar 2007-ben alakult Utah államban. Először az Ahaziah néven próbáltak befutni, majd néhány tagcsere és egy névcsere után teljes gőzre kapcsoltak, és 2008-ban az iTunes-on keresztül meg is jelentették első, Chelsea Grin című Ep-jüket, melyet a Myspace közönsége remekül fogadott. Ezután csapódott hozzájuk a harmadik gitáros Dan Jones személyében, akinek segítségével elkészítették a Desolation of Eden című első albumukat, melyet a 2011-es My Damnation követett.

2012-ben megjelent az Evolve című EP, mely után ismét tagcserék következtek. Pablo Viveros vette át Andrew Carlston-tól a dobverőket, majd a vele elkészült 2014-es Ashes to Ashes és 2016-os Self Inflicted albumok után a zenekar úgy döntött, megelégszenek egy gitárossal is, az eddigi három helyett. 2018-ban egy új énekes is csatlakozott hozzájuk, új albumukon már Tom Barbert hallhatjuk az alapítótag, Alex Koelher helyett.

A zenekart sokszor érte támadás a zenei stílusuk miatt, erről gitárosuk, Jake Harmond a következőt nyilatkozta egy interjúban: ‘Mindenki szereti az állkapcsát csattogtatni azzal kapcsolatban, hogy mennyire ciki egy deathcore bandában játszani, de őszintén ezeket soha még csak le sem szartuk.’

Talán a zenekar neve sem véletlen, a Chelsea grin (vagy Chelsea smile) egy pengével meghosszabbított mosoly. A csapat tagjai a saját elmondásuk szerint minden koncertjükön szeretnének legalább akkora károkat okozni, mint egy sikátorban elkövetett fültől fülig kaszabolás. Hogy ez miként hangzik élőben, az október 4-én a Dürer kertben kiderül.

 

Chelsea Grin koncert jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük