Zenekar hírek

Klippremier: Zsüd – Player

2021.01.23.

author:

Klippremier: Zsüd – Player

A Player egy motivációs-pop dal, amely bármilyen verseny, fontos tárgyalás, vizsga vagy nehéz helyzet előtt meghallgatva erőt adhat. Volt egy pont, amikor kattant valami az agyamban, és tudatosult bennem, hogy ha örökké kezdőként tekintek magamra, akkor az is maradok – ezt ellensúlyozva egy marching himnuszt akartam írni saját magamnak.

A klip ugyanerre az érzésre erősít rá, azonban mindenképp azt szerettem volna, ha valódi karakterek valódi küzdelmeit mutatjuk be. Nagyon boldog vagyok, hogy fantasztikus tehetségek vállalták el a főszerepeket: Gaál Zsóka háromszoros Európa-bajnok és kétszeres ezüstérmes versenysakkozó, és Vályi Gergő Európa-bajnok falmászó. Zsóka partnere a játszmában pedig nem más, mint Kozák Ádám, Magyarország legfiatalabb nagymestere, szintén Európa-bajnok játékos. Mindamellett, hogy lényegében három Európa-bajnok látható a videóban, három tinédzser is, akik ékes példái annak, hogy a befektetett energia igenis meghozza a gyümölcsét, az elhivatottságot pedig sosem szabad lebecsülni – nemtől, kortól, vagy bármilyen egyéb paramétertől függetlenül.

Producer, dalszerző, énekes. Electro-pop produkciójában szívesen kísérletezik műfaji keresztezésekkel, merít a berlini elektronikus szcéna dallamosabb világából és a drámai cinematic elemekből egyaránt. Az NKA Hangfoglaló Pályázat producereknek szóló támogatás első nyerteseinek egyike. 2021 év elején érkezik bemutatkozó nagylemeze. Szabadidejében, az imPro School egyik vezető oktatója. Elsődleges zenei behatásai közé sorolhatóak: Bonobo, Sohn, Monolink, Weval, Zayde Wolf, Leifur James.

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük