Koncert ajánló

Klubkoncertek szeptemberre

2018.09.06.

author:

Klubkoncertek szeptemberre

Itt van a klubszezon, itt van újra… Bár még bőven lelünk szabadtéri élményt, szép lassan ideje behúzódni a klubok világába, ennek jegyében összeszedtük nektek öt remek helyszín szezonindító kínálatát!

Budapest Park

Máris egy kakukktojás, de semmiképp sem hagyhatjuk említés nélkül a Budapest Park őszi menüjét, amelyben kapásból 6–án folytatódik a tavaly megkezdett Fish! vs Supernem Bandaháború, másnap a Quimby búcsúztatja majd méltóan a szezont, 8-án, szombaton pedig érkezik a Wellhello nyárzáró dobása a PowerSzimfonik. Szeptember 13-án egy különleges ’Black and White’ koncerttel érkezik az Irie Maffia, 14-én pedig a Vad Fruttik tesz pontot az évszak végére. 15-én szombaton egy már szinte hagyományos Modern Talking bulival szívhatjuk magunkba a retro-életérzést. Ezt követően a Park téli álmom előtti menüjén megtaláljuk még többek között a Paddy and The Rats garantáltan óriási kelta punk szakestjét 20-án, a Margaret Island lemezbemutatóját 21-én, amire még aznap éjjel egy szezonzáró Necc Party-val is ráfejelhetünk. Jön még Majka és a Ők 22-én, a hónap végén, szeptember 27-én, 28-án és 29-án pedig tényleg szezonbúcsú, azaz Kapuzárási Piknik, idén a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Brains és a Punnany Massif főszereplésével!

Budapest Park további programok és jegyelővétel >>>

 

Dürer Kert

Bár a Dürer Kert nyáron is szünet nélkül szállította a jobbnál jobb koncerteket, ősszel pörög fel igazán a történet. A szezon bemelegítő hónapjában itt lesz például a legendás Voivod szeptember 15-én, vagy a budapesti Bornholm szeptember 21-én. Egy hatalmas balkáni hepaj vár minket 8-án alkonyattól pirkadatig a Besh o DroM vezetésével, a kultikus Macskajaj film jegyében. Kicsit túlnézve a hónapon mindenképp álljunk meg az ősz egyik legdurvább metal estéjénél október 4-én, amikor a Chelsea Grin, az Oceano, a Kublai Khan és az Enterprise Earth kapja szét a placcot, vagy október 6-nál, amikor pedig a második Vanishing Point fesztiválon merülhetünk el a pszichedelikus rock világában.

Dürer Kert további programok és jegyelővétel >>>

 

Muzikum

A nyári pihenő után szeptemberben a Muzikumban is újra felcsendülnek az igényes dallamok. A szezonindítást 13-án a klub állandó fellépője, Myrtill és a Swinguistique vállalta magára, rögtön másnap pedig a blues mélységeibe kalauzol majd el minket a Bluestone & The Horn Section, Tátrai Tibor zseniális gitárjátékával kiegészülve. A folytatás is igazi csemegéskosár lesz, hiszen e hónapban itt lesz még az amerikai blues gitáros Josh Smith és zenekara 18-án, 20-án Falusi Mariann mutatja be új lemezét, 27-én pedig Ripoff Raskolnikov és Nagy Szabolcs tálal majd remek zenéket a nagyérdeműnek. Szintén még e hó végén, 28-án egy jó kis pörgős garázsrock bulit hoz majd ide a The Trousers, 29-én, szombaton pedig a The Bits indítja el az őszi klubszezonját, egy ízesen összeválogatott Beatles dalcsokorral!

Muzikum további programok és jegyelővétel >>>

 

ELLÁTÓház

Az utóbbi időben már az Ellátóház is egy komoly tényező a fővárosi klubkoncertek frontján, ezt pedig az őszi szezonja is maximálisan bizonyítja majd. Rögtön 6-án Oláh Ibolya és zenekara érkezik a Dob utcai klubba, 13-án pedig minőségi reggae szól majd a színpadról Ras Muhamad, Tóke és a Budapest Riddim Band előadásában. A hónapban itt zenél még többek között Király Viktor is 20-án, az NB 21-én és a Copy Con is befut majd 29-én.

Ellátóház további programok és jegyelővétel >>>

 

Robot

A Robot elég tisztességesen letette a névjegyét Budapest metalzenei életében, és rövid idő alatt a belváros meghatározó koncerthelyszíne lett. A klub őszi menüjéről pedig mindenképp külön említést ér a 3. Desszert Feszt koncertsorozata, amelynek égisze alatt olyan bandák érkeznek majd ide, mint szeptember 7-én a Primitive Man, szeptember 20-án a Far From Alaska, október 5-én a Fistula és november 7-én a Yob!

Robot további programok és jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük