Koncert ajánló

Koncertek a hétre: Within Temptation, The Dead Daisies, Myrkur, Árstídir és a többiek!

2018.12.10.

author:

Koncertek a hétre: Within Temptation, The Dead Daisies, Myrkur, Árstídir és a többiek!

Szép lassan hatalmába kerít mindenkit az ünnepi láz és a fantáziálás a karácsonyi menüről, de addig is még bőven betárazhatunk koncertélményekkel, amelyekre lesz is alkalmunk, akár hazai, akár nemzetközi fellépők zenéjével masszíroztatnánk dobhártyánkat.

12.12: Within Temptation, Tüskecsarnok

A szimfonikus rock egyik legfontosabb zenekara, a holland Within Temptation 2018-ban visszatér Magyarországra és az év legvégén, egész pontosan december 12-én, Sharon den Adel és csapata beveszi a budapesti Tüskecsarnokot, ahol egy óriási hangulatú koncerttel örvendeztetik majd meg a hazai rajongókat! Vendégük a német Beyond The Black lesz.

Within Temptation @ Tüskecsarnok jegyelővétel >>>


12.12: The Dead Daisies, Barba Negra

A tavalyi A38, és az idei Barba Negra Track és a Hard Rock Café koncert után 2018 telén ismét Budapesten zenél a modern rock and roll egyik legjobb zenekara, a The Dead Daisies! A csapat ezúttal a Barba Negra színpadán bizonyít majd a hazai közönségnek december 12-én!

The Dead Daisie @ Barba Negra jegyelővétel >>>


12.13: Myrkur, Dürer Kert

Amalie Bruun 2018 telén ismét elhozza Budapestre a vérfagyasztóan gyönyörű zenéjét, és december 13-án éjjel, a Dürer Kert falai között ismét felcsendülnek azok a félelmetes és egyben éteri és szuroksötét dallamok, amitől a Myrkur a korunk egyik legizgalmasabb underground zenei jelensége! A koncert vendége a brit Jo Quail lesz.

Myrkur @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


12.13: Árstíðir, A38 Hajó

Egy különleges, már-már ünnepi hangulatú koncerttel köszön be Budapestre az izlandi folk- és indie zenei mezőny egyik kiválósága, az Árstíðir! A csapat az idén megjelent Nivalis című albumát hozza majd el december 13-án az A38 Hajóra egy különleges, ültetett, ebből kifolyólag erősen korlátozott befogatóképességű koncert keretében.

Árstíðir @ A38 Hajó jegyelővétel >>>


12.14: GypoCircus, Instant

Mivel is lehetne jobban kirántani testünket és lelkünket a koratéli süppedésből mint egy tüzes ethnopunk buli? Ha te is így gondolod, akkor december 14-én este határozottan érdemes lesz az Instantot becélozni, ugyanis a stílus egyik, ha nem legjobb hazai művelője a GypoCircus és vendégük, a  Sexnuggets kavarja majd fel az állóvizet a klub színpadán.

GypoCircus @ Instant jegyelővétel >>>


12.15: Absurd, Blue Hell

Nem mondhatni, hogy burjánzanának itthon a power noise bulik épp ezért érdemes megbecsülni minden lehetőséget, hogy elmerüljünk e világban! Erre kapunk egy kiváló alkalmat december 15-én, amikor a Blue Hell bugyraiba befut a Make Technoid Great Again bulisorozat második része, az orosz Absurd vezetésével.

Absurd @ Blue Hell jegyelővétel >>>


12.15: The Bits, Muzikum

Évet zár a The Bits is, ez pedig nem is jelenthet mást, mint egy hamisítatlan Beatles best of műsort, a csapat fővárosi ’székhelyén’, a Muzikum Klubban!  A december 15-i koncert lesz egy ideig a csapat utolsó fellépése, így aki  szeretne betárazni a  világ egyik legfontosabb zenekarának dalalmaiból, ne hagyja ki ezt az estét!

The Bits @ Muzikum jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük