Koncert ajánló

Last minute zúzda augusztus végére a Dürer Kertbe!

2019.08.06.

author:

Last minute zúzda augusztus végére a Dürer Kertbe!

Egy elég súlyos last minute bulit hoz a New BeatDürer Kert Room 041 termébe augusztus 22-re: 11 év után visszatér a For The Fallen Dreams, ráadásul velük érkezik a Skywalker, az InVisions és a The Royal is.

A For The Fallen Dreams 2003-ban alakult Michiganben. A metalcore banda azóta számos tagcserén esett át, a kortárs metál-éra szinte összes meghatározó zenésze megfordult már náluk, az eredeti csapatból jelenleg egyedül Jim Hocking játszik a bandában. Ez a folyamatos alakulás azonban egy-egy hullámzó elismerésű anyagot leszámítva, nem akadályozta meg a bandát abban, hogy az alapját jelentő, velőt rázó számok és fajsúlyos szövegeik megmaradjanak. Szövegeik középpontjában pedig olyan témák állnak, mint az emberi lét, az instabilitás, az erő megtalálása és a hit elvesztése az emberiségben.

A zenekar utoljára 2008-ban játszott nálunk, úgyhogy bizonyára sok meglepetéssel szolgálnak majd a metalcore híveinek. Elsősorban pedig új, Six című lemezük számaival érkeznek, melynek európai turné körútjába csöppentünk bele szerencsésen az utolsó pillanatban. A For The Fallen Dreams ráadásul nem semmi társaságban érkezik! Augusztus 22-én ugyanis a Skywalker, az InVisions és a The Royal lesznek társaik, közösen döntve be a Dürer Kert falait.

For The Fallen Dreams @ Dürer Kert jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük