Koncert ajánló

Márciusban elköszön a Sunset – elindult a jegyelővétel a búcsúkoncertre!

2018.12.03.

author:

Márciusban elköszön a Sunset – elindult a jegyelővétel a búcsúkoncertre!

Jövőre sajnos egy újabb hazai underground zenei történet ér véget: a több mint egy évtizede létező, budapesti Sunset búcsúzik el a jelen állás szerint végleg a közönségtől és a színpadok világától 2019. március 15-én a Dürer Kertben. Az eseményre már kaphatóak az első körös jegyek, amelyeket 1499 Ft-ért szerezhettek be a TIXA rendszerében!

A búcsú kapcsán az alábbiakat nyilatkozta a csapat:

„…Tényleg az utolsó! Közel 12 (nettó 6) év zenélés után úgy döntöttünk lezárjuk a zenekar történetét. Aki ismer minket az tudja, hogy saját gyermekünkként tekintettünk erre a csapatra és pokol nehéz ezt elengednünk. Ha úgy tetszik, ez a koncert egy szertartás, amiben elbúcsúzunk a zenénktől és az emlékeinket elrakjuk a megfelelő fiókba.

Tudjuk, hogy van közöttetek rengeteg olyan arc, aki a szívén viselte a zenekar sorsát és akadnak olyanok is, akiknek volt szerencsénk élményt adni. Reméljük, számotokra is meghatározó lesz az este. Nyilván extra hosszú műsort fogunk játszani, csemegézve a teljes „életművünkből”. Ezen túl pedig lesz színpadbontás, nevetés, sírás és minden, ami SUNSET! Köszönjük!”

Sunset búcsúkoncert jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük