Környezetvédelem

Novemberi random kukamatiné az A38 Hajó és a Rock the Planet csapatával

2021.11.03.

author:

Novemberi random kukamatiné az A38 Hajó és a Rock the Planet csapatával

Szedd magad akciót indít az A38 Hajó és a Rock the Planet – zenészek a bolygóvédelemért kampánysorozat stábja. A hajó környékét november 7-én vasárnap tisztítják meg az eldobált szeméttől ismert hazai zenekarok és a közönség közreműködésével.

Hiánypótló kezdeményezés indult idén nyáron, Magyarországon: zenészek, zeneiparban dolgozó fiatalok fognak össze a bolygó-védelemért. A Rock the Planet project lényege hétköznapibbá és trendivé tenni a környezettudatosságot. A csapat tagjai egytől-egyig zenészek, újságírók, sajtósok, fesztiválszervezők, akik a szívükön viselik a bolygó sorsát, mert fontos számukra a jövőjük.

A július óta futó kampánysorozathoz csatlakozik most a budapesti koncertélet nagyszerű képviseletében az A38 Hajó stábja, hiszen földrajzi helyzetük – vagyis a folyón való lét – miatt még inkább fontosnak tartják a környezetvédelmet és a mindennapi tudatosságot. A november 7-i szemétszedéshez pedig többek között olyan aktívan tevékenykedő zenekarok társulnak, mint a hajó eheti jubiláló fellépője, a 15. születésnapját nagykoncerttel ünneplő Képzelt város csapata, vagy az éppen egészen friss lemezével turnézó IDEGEN zenekar, továbbá a november közepén új klippel jelentkező MAYFLY funk szupergroup, és a budapesti illetékességű metálbanda, a D Λ R K M E S S legénysége is beáll majd a buliba, akik amúgy szintén most dobbantottak nagyot egy ütős EP-vel. A cél ezen a – remélhetőleg napsütötte – vasárnap délutánon, hogy amennyire csak tudjuk, megtisztítsuk az eldobált hulladéktól, szatyroktól, konzervdobozoktól, műanyag palackoktól, és ki tudja még miféle, a köveken hánykolódó dologtól az A38 környékét. Az összegyűjtött szemétből a nap végére pedig egy igazán egyedi pop up installáció készül majd a helyszínen.

Legyél te is a rakpart hőse, csatlakozz hozzánk!

Találkozó:

2021. november 7-én vasárnap, 14:00-kor az A38 Hajó hídjánál.

Esőnap:

2021. november 14, vasárnap, ugyanebben az időpontban (Az eseményt borús időben is megtartják, csak durván szakadó eső miatt léphet életbe az esőnap.)

Rock the Planet infók, hírek >>>

 

Fotó: Bakó Mihály

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük