Koncert ajánló

Nyár végén a Bury Tomorrow Budapestre is befut!

2019.04.15.

author:

Nyár végén a Bury Tomorrow Budapestre is befut!

A nyári koncertszezon bőven kitart az évszak végéig, ezt jelzi például a brit Bury Tomorrow befutója is, akik a Rockmaraton 2019 fellépésük után Budapestet is megzúzzák majd!

A szigetországi csapat 2006 óta aktív részese a metalcore színtérnek, ezalatt öt albumot adott ki. A tavalyi kiadóváltás kapcsán a banda énekese Daniel Winter-Bates azt nyilatkozta, így szeretnék ha zenéjük minél több emberhez eljutna.

A koncerten a hangsúly nagy valószínűséggel a banda legújabb lemezén, a 2018 áprilisában megjelent Black Flame-en lesz, mely tiszta hangzásával ugyan megosztja a zenekar rajongóit, de egyre nagyobb népszerűségét még ezzel együtt sem lehet megkérdőjelezni. A számok szövegeit azok a történetek inspirálták, melyeket a rajongók osztottak meg velük – ezzel is nyilvánvalóvá téve, hogy mennyire fontos nekik a kapocs, ami a zenekar és köztük van.

A Bury Tomorrow utoljára három éve koncertezett Budapesten, épp ezért az új tételek mellett erősen számíthatunk majd a régi kedvencek felcsendülésére is augusztus 20-án a Dürer Kertben!

Bury Tomorrow @ Dürer Kert jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük