Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Ősz-záró koncertek a fővárosban I.

2018.11.20.

author:

Ősz-záró koncertek a fővárosban I.

Erősen kifelé haladunk az őszből, de még mielőtt elhagynánk a novembert, vár azért még ránk pár koncertgazdag este a fővárosban, ezekből össze is szedtünk párat nektek!

11.21: Bullets And Octane, Robot

A Bullets And Octane vezetésével egy tökös amerikai hard rock színpadfoglalást csaphetünk el november 21-én este a Robotban! Az idén már 20 éves csapat a 2018-ban megjelent, Waking Up Dead című új lemezének anyagával teszi majd feleslegessé a klub koncert előtti felfűtését!

Bullets And Octane @ Robot jegyelővétel >>>


11.21: Ersch, ELLÁTÓház

Az AWS frontembere, Siklósi Örs már jó ideje viszi hangulatos, Ersch nevű szólóprojektjét is és most eljött az idő, hogy ismét koncertteret kapjon a zenész ezen oldala is. Tehát november 21-én – egy héttel a korábban meghirdetett időponthoz képest  – készüljünk egy kis zenei lélekápolásra, amúgy Ersch-módra az ELLÁTÓházban.

Ersch @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


11.23: 5 Years of MORD, Dürer Kert

Az innovatív techno zászlaját maximálisabb hitelességgel lobogtató, holland Mord Records már fél évtizede toborozza a stílus legelőremutatóbb előadóit, eme 5 évet pedig egy világkörüli showcse-turnéval ünnepli a kiadó, ami november 23-án Budapestre, a Dürer Kertbe is eljut majd! Az este lemezlovasai Bas Mooy, Ansome, UVB, Man + Machine és Experimental lesznek.

5 Years of MORD @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


11.24: Ripoff Raskolnikov Band, Muzikum

Az osztrák Ripoff Raskolnikov blues zenéje mindig is nyitott fülekre talált a hazai közönség köreiben, amit az énekes-gitáros rendre kiváló koncertekkel hálált meg. Nem lesz ez másképp november 24-én sem, amikor a Muzikum színpadáról hallhatjuk majd a Ripoff Raskolnikov Band legújabb, Small World című lemezének anyagát.

Ripoff Raskolnikov Band @ Muzikum jegyelővétel >>>


11.24: Tej, Dürer Kert

A popzenéhez egész egyedi megközelítéssel nyúló Tej egy tápláló új albumot csorgat majd le  az alternatív pop rajongóinak a torkán november 24-én a Dürer kertben, és hogy mindehhez egy kellően gazdag körítést is kapjunk, az est vendégei az Alone in the Moon, a Mamelons és az Úrfi lesznek

Tej @ Dürer Kert jegyelővétel >>>

 


További programok és jegyek >>>

 

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.