Zenekar hírek

Rendhagyó koncertfilmmel jelentkezik a Fran Palermo

2020.12.21.

author:

Rendhagyó koncertfilmmel jelentkezik a Fran Palermo

A Fran Palermo nemrég már adott egy kis ízelítőt lenyűgöző látványvilágú live session videójából, most pedig a teljes filmet bemutatják a közönségnek.

Az idei járványsújtotta évből a maximumot hozta ki a Fran Palermo – a tavasszal elmaradt lemezbemutató lehetőséget adott arra, hogy kicsit még csiszolgassanak a Crocodile Juice Bar című harmadik albumukon, főleg ami az arculatot illeti. A zenekar frontembere, Henri Gonzo sokféle művészeti ágban jártas, és grafikusként is dolgozik, így az album bookletében (a frontborító Erdei Gergei munkáját dicséri) található képi világ – ezt bárki megnézheti a zenekar hivatalos oldalán a Lyrics menüpontban -, illetve a most megjelenő négyszámos live session videó miliője is az ő vizionárius világát dicséri.

A felvételeket a Gánt határában található bauxit bányában rögzítette az Etherno Studio csapata, a szinte földöntúli látványvilág egyik megálmodója pedig Henri Gonzo volt, aki az art directori feladatokat látta el. A live session a Crocodile Juice Bar hat dalát (Pomeline’s Bicycle, Verve verde, Under The Knife, Interlude no1, Obsession, Crocodile Juice Bar) fűzi össze.

A szemet gyönyörködtető Live At Bauxite Mine hangulata tökéletes kísérője a Crocodile Juice Bar dalait jellemző eklektikának, de a kisfilm nem az egyetlen meglepetés, amit a zenekar az év végére tartogatott. Hamarosan ugyanis vinyl formátumban is megjelentetik az idei év egyik legizgalmasabb megjelenésének kikiáltott harmadik nagylemezüket.

A videó a Hangfoglaló Program támogatásával készült.


Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük