Koncert ajánló

UNICEF Segélykoncert – Egy jegy árával egy rászoruló kisgyerek egyhavi táplálását biztosíthatjuk

2019.05.27.

author:

UNICEF Segélykoncert – Egy jegy árával egy rászoruló kisgyerek egyhavi táplálását biztosíthatjuk

Június 16-án nyolc élvonalbeli együttes lép színpadra a Budapest Park x UNICEF Segélykoncerten, a jegybevétel teljes egészében a szervezet legnehezebb sorsú gyerekeiért végzett munkáját támogatja. Sokan gondolják, hogy a jótékonykodás a gazdagok kiváltsága, azonban a kisösszegű adományok akár életeket is menthetnek.

Az UNICEF egyetlen jegy árából, vagyis 4-5 ezer forintból képes:

  • több hónapon át biztosítani egy gyermek tiszta ivóvíz szükségletét.
  • több mint egy hónapon át élelmet biztosítani egy súlyosan alultáplált gyermek számára.
  • egy egész osztálynak tanszereket biztosítani, hogy megfelelő oktatásban részesülhessenek és kiteljesedjenek.
  • egy nélkülöző családnak elegendő fertőtlenítőszert, szappant, vödröt és alapvető gyógyszereket tartalmazó higiéniás csomagot biztosítani.
  • 50 gyereket beoltani kanyaró ellen.
  • egy rászoruló kisgyereket egy hónapon keresztül ellátni ivóvízzel, élelmiszerrel és gyógyszerrel.

Az UNICEF Magyarország hazai programjai küzdenek a gyermekkereskedelem ellen, hozzájárulnak a fokozottan hátrányos helyzetű gyerekek mentális megerősítéséhez, lehetőségeket biztosítanak a számukra, fellépnek a gyerekbántalmazás különböző formáival szemben (beleértve a cyberbullyingot, az online bántalmazást) és szakmai fórumokon képviselik a gyerekek érdekeit.

„Az UNICEF a világ legnagyobb és leghosszabb ideje működő gyerekjogi szervezeteként 190 országban van jelen, tapasztalatára és logisztikai tudására támaszkodva képes hatékonyan eljuttatni a segítséget oda, ahol erre a legnagyobb szükség mutatkozik. A jegyet vásárlók talán nem is tudják, hogy milyen sokat tettek máris a jövő nemzedékeiért” – mondta Mészáros Antónia, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatója.

A koncerten a Bagossy Brothers Company, Blahalouisiana, Caramel, Lóci játszik, Magna Cum Laude, Parno Graszt, Punnany Massif, Supernem alkotta line-up lép fel.

UNICEF Segélykoncert jegyek >>>

 

UNICEF

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük