Koncert ajánló

25 év vegytiszta metalcore: Budapestre és befut a Darkest Hour jubileumi turnéja!

2019.09.12.

author:

25 év vegytiszta metalcore: Budapestre és befut a Darkest Hour jubileumi turnéja!

Emberes mennyiségben kapjuk majd a karcos zenei estéket 2020 első hónapjaira, de garantált, hogy az egyik legnagyobbat a Darkest Hour és a negyedszázados karriert ünneplő aprítása fog szólni a Dürer Kertben!

Szinte hihetetlen, hogy már 25 éve hasít a zenekar az underground metal frontján. Lényegében bábáskodtak a metalcore felcseperedésénél, azóta pedig már kilenc albummal bizonyították, hogy nem nagyon érdeklik őket az aktuális trendek, vagy a rádióbarát slágergyártás. Ennek ellenére, vagyis talán inkább pont ezért, a kőkemény munka és a kompromisszummentes zenélés meghozta azt az rajongói és szakmai elismerést csapatnak, amit megérdemelnek: egy igazi, őszinte kultuszcsapattá váltak!

Ennek tanúbizonyságát 2020. január 29-én a magyar rajongók is megkapják majd a Dürer nagytermében, ahol a csapat egy baromi masszív jubileumi dalcsokrot tol majd az egybegyűltek orcájába. Mindehhez persze jár a karakán felvezetés is, amit az amerikai Fallujah, a szintén honfitárs  Bloodlet, az izlandi Une Misere és a svéd Lowest Creature szavatol majd!

Darkest Hour @ Dürer Kert jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük