Fesztivál ajánló Jegyelővétel

A Bánkitó 2020 jegyelővétele is nekirugaszkodott!

2019.12.09.

author:

A Bánkitó 2020 jegyelővétele is nekirugaszkodott!

A 2020-as Bánkitó megtanít minket a hungarovitamin és hungaroterápia pontos alkalmazására, és egy nagy közös töprengés égisze alatt, amely alatt nem mellékesen egy fesztivál is lepereg, közösen megfejtjük, mi teszi a magyart. Felmérjük a talpunktól a fejünk búbjáig, aztán Bánk lankáin innen és túl, ahol a fehérlófia túrórudit majszol, a busók pedig a Compóban pacsiznak a hétfejű sárkánnyal, hogy mit takar a piros-fehér-zöld.

Július 8-tól hallgass bele azokba a beszélgetésekbe, amik túlmutatnak a megszokott vitákon. Nézz meg egy filmet a szabadban, ami úgy beszél rólad és a körülötted lévő világról, ahogy még sose gondoltál rá. Ülj be a színházba és figyeld, ahogy részévé válsz a játéknak, és valósággá válik az előadás! Sétálj a parton és heveredj le a fűbe, vagy ugorj be a vízbe, és lazíts a fák árnyékában. Csárdásozz technórabulizz hajnalig a legjobb bel- és külföldi zenészekkel, másnap pedig kezdd elölről egész július 12-ig!

A Bánkitó Fesztivál 2020 elővételes jegyei pedig már elérhetőek, online például a TIXA rendszeráben is meglelitek őket, az early bird  bérletek után az első körös hetijegyek 23 000 Ft-ba kerülnek.

Bánkitó Fesztivál 2020 jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük