Zenekar hírek

A Follow The Flow feladja a matek leckét

2021.05.13.

author:

A Follow The Flow feladja a matek leckét

Az együttes legújabb dala a kedvenc tantárgyuk és a csajozás között von párhuzamot. A „Matek” a Follow The Flow korábbi, melankolikusabb dalainak szöges ellentéte, amely a „Gavallér”-t követve újra megvillogtatja BLR, Fura Csé és Szakács Gergő  humorérzékét.

„Tavaly gondolkoztam el azon, hogy hány matekos kifejezést használunk a mindennapi nyelvben, és hogy ezeket udvarlásra is használhatnánk. Innen jött a „Matek” alapötlete.”

– vezette le az egyenletet Fura Csé.

„Megpróbáltuk magunkat 2,5 perc erejéig nem komolyan venni, és ez lett az eredmény. Ez a fajta könnyedség és poén szokatlan tőlünk, de reméljük, sikerül mosolyt csalnunk néhány arcra!”

– egészítette ki Szakács Gergő.

„Minden percet, amit a Matekkal töltöttem, élveztem, ez talán hallatszik is a szövegrészemen!”

– tette hozzá BLR. „Több olyan kommentet és rajongói hozzászólást kaptunk, hogy a dalaink egyre szomorkásabb, és hogy igény van egy vidámabb megjelenésre. Szerintem ránk is ránk fért már egy felszabadultabb szám!”

„Anyai ágon tízből hét matek tanár van a családban, úgyhogy elvben a véremben van a matek – a gyakorlatban olyan volt a szövegírás, mintha érettségire készülnék… Mindannyiunknak fel kellett elevenítenie a nem létező tudásunkat!”

– foglalta össze Fura Csé.

A dalhoz egy agyament klip is készült, ahol a Follow The Flow tagjai három őrült tudósként dolgoznak a tökéletes nő receptjén. Hogy sikeres volt-e a kísérlet? A klipből kiderül!


Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük