Zenekar hírek

A Follow The Flow hátborzongatóan aktuális dallal jelentkezik

2020.06.29.

author:

A Follow The Flow hátborzongatóan aktuális dallal jelentkezik

Az együttes legújabb megjelenését a körülöttünk lévő társadalmi problémák és igazságtalanságok ihlették. A „Kivetett” aktualitása az elmúlt hetekben még égetőbbé és fájóbbá vált – a banda a saját frusztrációit írta ki a dalban.

A „Kivetett” 2019 novemberében született meg, és azóta – szomorú módon – még aktuálisabbá vált a mondanivalója. A szám többek között a hatalommal való visszaélés, a közösségi média és a társadalmi kirekesztés veszélyéről és mérgező hatásáról szól.

„Sosem volt szokásunk a véleményünket véka alá rejteni, de a legkifejezőbbek mindig akkor vagyunk, ha azt zeneileg tesszük. Rengeteg olyan történés volt 2019 novemberében a világban, amivel nehezen tudtunk azonosulni, így hát kiírtuk magunkból. Visszagondolva, mintha gondolatban megágyaztunk volna életünk legkiszámíthatatlanabb évének.” – fogalmazta meg az együttes a dallal kapcsolatos gondolatait.

A szókimondó dalhoz egy hasonlóan erős videoklip készült, amelyben a fiúk  bejárják a társadalmi ranglétra fokait, és saját bőrükön keresztül mutatják be a minket sújtó problémákat.

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük