Zenekar hírek

A Follow The Flow új dala a természetbe csalogat

2021.03.31.

author:

A Follow The Flow új dala a természetbe csalogat

Az Együttes legújabb szerzeménye, a „Régi mese” Magyarország mesés tájai és természeti kincsei előtt tiszteleg. A szám a Varázslatos Magyarország megbízásából készült.

„Mindannyiunk számára fontos a természet, sok időt töltünk a szabadban. A Régi mesével szeretnénk ráébreszteni a hallgatóságot arra, hogy milyen csodálatos helyek vesznek minket körül az országhatáron belül is, amiket érdemes látni, megörökíteni, és ezáltal védeni!”

– foglalta össze a dal üzenetét Szakács Gergő.

„A vírushelyzet miatti bezártság alatt még fontosabb szerepe van a természetnek, még többen szabadulnak ki a zöld területekre, így kifejezetten aktuális volt a dal mondanivalója.”

– tette hozzá BLR.

A Varázslatos Magyarország a fotózáson keresztül biztatja arra az embereket, hogy menjenek ki a természetbe és örökítsék meg az ország nemzeti parkjainak szépségeit.  A Régi meséhez készült klip a VM fotópályázat díjátadóján debütált, a videóban a 2020-as fotópályázat nyertes darabjai is szerepet kaptak.

„Különleges élmény volt a győztes fotókkal szerepelni. A szünetekben újra és újra néztem a fényképeket, teljesen lenyűgöztek. Örülök, hogy a klipbe is bekerültek, így még hitelesebben adják át az üzenetet, hogy mennyire is varázslatos Magyarország.”

– tette hozzá Fura Csé.


Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük