Koncert ajánló

A nepáli Underside lesz a Cancer Bats vendége!

2019.03.04.

author:

A nepáli Underside lesz a Cancer Bats vendége!

A hardcore punk banda új, The Spark That Moves c. lemezét mutatja be március 17-én a Dürer Kertben. A Cancer Bats vendégére pedig a napokban derült fény, úgyhogy a frissen bejelentett Underside-dal már 100%, hogy izmos estének nézünk elébe.

A növekvő ázsiai metál színtér egyik leghangosabb formációja az Underside. A nepáli banda 2010-ben alakult, az országukat majd egy évtizedig sújtó civil háború után, egyfajta hangos és dühös válaszként az akkori szociopolitikai helyzetre. Mára azonban egyike a legnagyobb metál bandáknak Nepálban és Indiában, de agresszív, sötét és helyenként melodikus zenéjükkel már többször megjárták Európát és Ausztráliát is, most pedig épp itt az ideje, hogy Magyarországra is betegyék a lábukat.

Az Underside bemelegítése után pedig a Cancer Bats veszi át a terepet, akik 13 évvel a hátuk mögött, köztük 5 elismert stúdióalbummal, három Juno Award jelöléssel, számtalan világkörüli turnéval végre elfoglalták méltó helyüket a keményzenei világban. A kanadai hardcore punk formáció 2018-ban pedig új fejezetet nyitott a karrierjében: megjelentették hatodik stúdió albumukat a „The Spark That Moves”-t saját, Bat Skull Records kiadójuk alatt. A zenekar ezúttal úgy döntött, szakít a hagyományos megjelenési formákkal és egy az egyben a rajongók elé tárták teljes lemezüket, hogy ne várakoztassák őket egy percig sem. Élőben sem szeretnék őket sokáig „éheztetni” és a banda világkörüli turnéja során a magyar rajongókat sem hagyja cserben: március 17-én a Dürer Kertbe is elhozzák a The Spark That Moves számait. Jegyek kaphatóak a TIXA rendszerében.

Cancer Bats @ Dürer Kert  jegyek >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.