Fesztivál ajánló

A Tribulation, a Pink Turns a Blue, Repetitor, a Jo Quail, és a The Eternal is a Fekete Zaj 2019 első névsorában!

2019.02.12.

author:

A Tribulation, a Pink Turns a Blue, Repetitor, a Jo Quail, és a The Eternal is a Fekete Zaj 2019 első névsorában!

Már jó ideje besatíroztuk a naptárban a 2019. augusztus 16. és augusztus 19. közötti időszakot, de most végre az első neveket is felírhatjuk az idén a 10. jubileumát ünneplő Fekete Zaj Fesztivál mellé. 

Jön a hipnotizáló Tribulation, a misztikus megjelenésű Jonathan Hultén vezetésével, a Pink Turns Blue, akik 80-as évek berlini dark wave robbanását hozza el. Koszos post punkot hoz a Repetitor, akik tavaly az Arcade Fire-t kísérték európai turnéjukon. De van a sorban svéd szintipop, azaz az Agent Side Grinder, Jo Quail pedig csellóval és effektekkel érkezik, illetve 10 év után tér vissza Európába az ausztrál szomorúmetál The Eternal.

Lesz még karcos, sötét és lüktető elektro-rock elborulás, a német Mueran Humanos tálalásában, rideg indusztriális popot hoz a brit Qual, nyers, ipari zajokat önt ambient doom formába a berlini Nadja és olasz dark wave fűszert is kap a fesztivált, az Ash Code-tól. A legkülönlegesebb történet pedig a sorból az izlandi Katla., akik eddig még sehol sem léptek fel, nagyon örülünk, hogy a bemutatkozó koncertjeik közül az egyiket a Mátrában rendezik majd meg. Hazai vonalról is akad már néhány érkező, így már biztos, hogy ott a sástói vidék festői miliőjében lép fel a Volkova Sisers, a The Devil’s Trade és a Psycho Mutants is.

Fekete Zaj 2019 jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük