Koncert ajánló

Anglia új pop reménysége októberben a Dürer Kertben

2018.09.26.

author:

Anglia új pop reménysége októberben a Dürer Kertben

A fiatal Laurel egyes kritikusok szerint Anglia válasza Lana Del Reyre, pedig még csak nyáron jelent meg debütáló Dogviolet c. lemeze. Az albumot nálunk is bemutatja október 21-én a Dürer Kertben.

A mindössze 23 éves Laurel az összes számának zenéjét és szövegét is maga szerezte és rögzítette kelet-londoni stúdiójában, majd egy másik stúdióban tekercsről-tekercsre átmásolták, hogy megragadják Laurel eredeti hangját. A Dogviolet meglehetősen személyes szemszögből mutatja be a szerelem keserédes érzését. „Gyakran teljesen elzártam magam otthon dalírás közben, hogy megragadhassam azt az igazi őrületet, ami a szerelemből jön; noha ez egy gyönyörű érzés, gyakran rettenetesnek tűnik”- meséli a lemezről a fiatal énekesnő.

Laurel erőteljes hangja, kislányos, mégis vagány kiállása és érzékeny dalai miatt az Egyesült Királyság új reménységének tartják, egyes kritikusok szerint pedig egyenesen ő az angolok válasza Lana Del Reyre. Mindenesetre már most egyértelmű, hogy érdemes megnézni az énekesnőt élőben is, először Magyarországon október 21-én a Dürer Kertben.

Laurel koncert jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük