Egyéb

Black Friday akciók a TIXA-n!

2018.11.22.

author:

Black Friday akciók a TIXA-n!

Az utóbbi pár évben nem csak begyürüzött a Black Friday a magyar kereskedelmi köztudatba, de egyre több üzlet csatlakozik az akciós naphoz, így például idén már a TIXA  rendszerében is lelhetünk pár remek akciót ezen a napon, íme!

Las Vegan’s páros menü

Egyél egyet 50%-os kedvezménnyel a város legmenőbb vegán éttermében! A páros menü tartalma 2 db smoothie, 2 db Las Vegan’s burger és 2 db hasábburgonya + szósz! Az online vásárolt jegyet 2019. június 30-ig tudjátok beváltani valamennyi Las Vegan’s üzletben, viszont az 50%-os kupon megvásárlására csak ma van lehetőségetek!

Las Vegan’s Black Friday akció >>>


Tanulj kutyául! – Kutyás konferencia a Lurdy Házban

Az előadóteremben a legérdekesebb témák első kézből, a kutyás színtér prominens előadóival. Magyarország legjobb kutya-szakértői egy helyen!  A kiállítóteremben pedig rengeteg kutyás partner standja várja gazdikat a legjobb akciós termékekkel és szolgáltatásokkal.

Tanulj Kutyául! konferencia Black Friday akció >>>


Magashegyi Underground szimfonikus koncert

Vedd meg a december 2-i Magashegyi Underground szimfonikus koncertre a jegyed hatalmas kedvezménnyel! November 23., péntek 00:00-tól november 24., szombat 23:59-ig minden erre az eseményre szóló Magashegyi Underground belépő 40%-os kedvezménnyel kapható!

Magashegyi Underground szimfonikus koncert Black Friday akció >>>


Kerekdomb Fesztivál 2019

Az ország leghangulatosabb nyárzáró eseménye is kiveszi a részét a a Black Friday akciózásból és az egyébként is nagyon baráti 8000 Ft-os bérletet ezen a napon mindössze 5000 Ft-ért szerezhetitek majd be a szeptember 12. és szeptember 15. közötti fesztiválra!

Kerekdomb Fesztivál 2019 Black Friday akció >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük