Egyéb

“Dalba öntöm, nem megy máshogy” – debütál a BittnerSweet

2019.04.01.

author:

“Dalba öntöm, nem megy máshogy” – debütál a BittnerSweet

Bármerre – ez a BittnerSweet legelső nyilvános felvételének  a címe, mely azonnal a Petőfi Rádióban landolt és már országosan is hallható. A keserédes dal szerzője-főhőse Bittner Dániel és zenekara már az év végére tervezett első albumán dolgozik.

A 2018 elején alakult zenekar Bittner Dániel dalszerző-énekes köré szerveződött, aki egyfajta ismeretlen ismerős, hiszen korábban láthattuk már színészként vagy néhány éve a Ki Mit Tube  online verseny döntőseként is. A tagok a magyar alternatív színtér jól ismert figurái, Székely Balázs dobos, Martinkó Tamás gitáros és Horváth Gábor basszusgitáros.

– A dalaim többnyire az esendőségről szólnak. Szerintem nincsen izgalmasabb az emberekben az esendőségüknél. Remélem, hogy lesznek emberek, akik magukra ismernek a dalokban, mert ez az értelme számomra az egésznek – mondja Bittner Dániel, majd hozzáteszi – Néha magamat is meglepem, mennyire pesszimista tudok lenni – mondja mosolyogva. – A zenének is az a lényege szerintem, hogy meghalljuk benne egymás érzéseit, és ettől erősebbek legyünk.

Bármerre című dal először a a Dalra magyar című műsorban debütált március 10-én a Petőfi Rádióban, melynek zenei rendezését Takács Zoltán Jappán vállalta magára, aki meglátta a lényeget a karakter “bájos bénasága” mögött ás amelyhez időközben videoklip is készült.

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.