Fesztivál ajánló Jegyelővétel

Elindult a Malomfesztivál 2020 online jegyelővétele is!

2020.02.28.

author:

Elindult a Malomfesztivál 2020 online jegyelővétele is!

Az egyik leghangulatosabb nyárzáró fesztivált kétségtelenül a vajdasági Orom település mellett találjuk, ahol a Malomfesztivál pár éve már megvetette a lábát és az egyik legbarátibb és legőszintébb összművészeti szezonbúcsút hozza össze a térségben, és teszi ezt majd 2020-ban is, augusztus 13. és augusztus 15. között!

A magyarkanizsai fiatalok által alapított fesztivál nem csak teret ad a feltörekvő tehetségeknek, legyen szó szinte bármilyen művészeti ágról a zenétől kezdve a filmig vagy az irodalomig, de mindezt egy nagyon különleges, közvetlen hangulatban és egy megkapó helyszínen, az oromi szélmalom árnyékában.

A szerb fesztiválra pedig már az online jegyelővétel is elrajtolt, ami Magyarországon a TIXA rendszerében lelhető fel. Az első körös bérletek 7000 Ft-ba, a napijegyek pedig 3500 Ft-ba kerülnek. Ez mellé pedig már az első fellépőket is felírhatjuk a rendezvény lajstromára, mégpedig a Höhni, a  The Qualitons, a Shallov, az Uprize, a Henge, a Kries, a  Bongor, Sajzerbiterlemon és a The Black Wizards ‘személyében’!

 Malomfesztivál 2020 jegyek >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük