Egyéb Hétvégi program ajánló

Fekete ételektől a gamer-maratonig: programok novemberre

2018.10.31.

author:

Fekete ételektől a gamer-maratonig: programok novemberre

Ahogy októberben, úgy novemberben is gondolunk azokra, akik nem csak a koncertek és bulik világában szeretnének mártózni, ha kimozdulnak. Ha tehát ismereteket mélyítenétek, gasztro-élményeket szereznétek, egy gamer-shown pörögnétek, vagy egyszerűen csak egy hangulatos, laza programot szeretnétek valamilyen kellemes helyen, akkor fussátok át aktuális lajstromunk!  

11.04: Black Food Festival Budapest, Flow Specialty Bistro

2018. november 4-én a magyar fővárost is beveszik az utóbbi években a világ megannyi országában már felpörgött fekete étel őrület, és megrendezésre kerül az első Black Food Festival! Az délután 15 órakor kezdődő eseménynek a budapesti Flow Specialty Coffee Bar & Bistro ad majd otthont, az Andrássy úton.

Black Food Festival Budapes 2018 jegyelővétel >>>


11.14-15: Globalista Konyha, YBL Bistro

Ínyenc-Kánaán a hónap közepén! A vietnami gyökerekkel rendelkező, mindössze 30 éves sztárséf, Celine Pham kalauzol majd el minket a vietnami és a francia konyha különös házasságának a világába november 14-én és november 15-én, az YBL Bistroban.

Globalista Konyha @ YBL Bistro jegyelővétel >>>


11.17-18: PlayIT 2018, Hungexpo

November 17-én és november 18-án is beveszi a PlayIT budapesti etapja a Hungexpo-t, és egy helyre toborozza a főváros számítógépes játék és tech rajongóit! A helyszínen ott várják majd a nagyérdeműt a legmenőbb játékok, a legismertebb videósok és a legújabb technológiák, amihez ráadásul még egy Wellhello-koncertet és egy e-sport döntőt is kapunk!

PlayIT 2018 jegyelővétel >>>


11.17: JAZZfestés, Szimpla Terem

Egy rendhagyó festő workshop, ahová nem kell rajztudás vagy művészi tehetség, de kell nyitottság és szabad szellem. Az improvizációs festés nem technikára tanít, hanem az ihlet szabadjára engedésére, és a spontán, ösztönös mozdulatok erejére. Ebbe a különleges világba léphetünk majd be november 17-én a Szimpla Teremben.

JAZZfestés @ Szimpla Terem jegyelővétel >>>


11.24: Ünnepi gasztroajándékok workshop, UrbanFood Cafe

Az igazán személyes ajándékok kézzel készülnek, az igazán különlegesek pedig még ehetőek is! Ennek jegyében vihetünk részt a Gastrotherapy ajándékkészítő workshopján november 24-én az UrbanFood Cafe-ban, ahol megtanuljuk, hogyan készítsünk tartós, ízletes és persze mutatós ajándékot szeretteinknek, barátainknak.

Ünnepi gasztroajándékok workshop @ UrbanFood Cafe jegyelővétel >>>


11.30: TED x LibertyBridgeWomen konferencia, Hatszín Teátrum

Gondolatébresztő nappal zárhajuk a novembert és egyben az őszt is a Hatszín Teátrumban november 30-án! Az egész napos konferencia a TED előadások jegyében, a LibertyBridgeWomen szervezésében valósul meg, 22 hazai előadó egyedi, izgalmas, néha akár provokatív előadásának tolmácsolásában. (A jegyár tartalmazza az étel- és italfogyasztást egész nap, továbbá az exkluzív résztvevői ajándékcsomagot.)

TED x LibertyBridgeWomen konferencia jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.