Zenekar hírek

Felfűti a tavaszt a Cloud 9+ új dala – itt a Lose Control!

2020.03.30.

author:

Felfűti a tavaszt a Cloud 9+ új dala – itt a Lose Control!

Az idén hetedik szülinapját ünneplő Cloud 9+ egy túlfűtött dallal indítja a tavaszi szezont. A „Lose Control” sokak fantáziáját és kocsiját mozgathatja meg a karantén alatt / után.

Az együttes március 27-én ünnepelte volna hetedik születésnapját az Akvárium Klub NagyHalljában, azonban a koncert a jelenlegi helyzet miatt elmaradt. „Mi attól még nem állunk meg! Úgy döntöttünk, hogy ha személyesen nem is, virtuálisan egy új dallal és videóklippel zúzzuk együtt a közönségünkkel.”

Az együttes az izoláció alatt sem hagyja magára a rajongótáborát. „Igyekszünk élő bejelentkezésekkel tartani a kapcsolatot velük és feldobni az otthoni karanténlétet. Mindenki számára új ez a helyzet, mindannyian csak tapogatózunk a sötétben. A „Lose Control” valamilyen szinten erre a frusztrációra adhat megoldást – kiengedni a feszültséget és zúzni egyet.” – mondta Szivák Zsolt.

A „Lose Control” a Markó Ádámmal kiegészült formáció első közös dala. Az új dallal a srácok a Cloud-tól már megszokott stílust hozzák, illetve egy merészebb témát kóstolgatnak: a szám egy kocsiban egymásnak eső pár aktusát írja körül, a trekkhez egy különleges fénytechnikájú, vibráló image klip készült.

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük