Koncert ajánló

Forradalmi koncertek a Sunset búcsútól a Night Lovell pótlásig

2019.03.11.

author:

Forradalmi koncertek a Sunset búcsútól a Night Lovell pótlásig

Hiába a rövid hét, és a kikelet még csak épp ízlelgető időjárás, a fővárosi koncertkínálatban már tombol a tavasz, ami pedig azt jelenti, hogy bőven lelünk majd programot  a hosszúhétvégére és persze azon túl is!

03.15: Sunset búcsúkoncert, Dürer Kert

Egy újabb hazai underground zenei történet ér véget: a több mint egy évtizede létező Sunset búcsúzik el a jelen állás szerint végleg a közönségtől és a színpadok világától 2019. március 15-én a Dürer Kertben. A budapesti metal szcéna egyik legszerethetőbb formációja 12 év után teszi szögre a hangszereket, a búcsú pillanatait pedig a Red Swamp és Heartlapse vezetik majd fel.

Sunset búcsúkoncert @ Dürer Kert jegyek >>>


03.15: FarkasFarsang 2019, Dürer Kert

Az Akela éves portyája ismét megdézsmálja a Dürer Kertet, ráadásul ezúttal jubileumokkal is spékelve, hiszen idén 15 éves a Forr A Dalom és 25-be fordul A félelem születése, mindezt pedig egy igazán forradalmi napon, március 15-én ünnepli majd a zenekar a Dürer Kert falai között.

FarkasFarsang 2019 jegyek >>>


03.16: Alpaca Beat, Muzikum

A budapesti Alpaca Beat pontosan az a zenekar, amilyennek egy friss csapatnak lennie kell: lendületes, ízes és valódi friss vért pumpál a zenei életbe! Hogy ezt milyen remekül teszik, arról pedig legközelebb március 16-án,  a Muzikum Klubban győződhet majd meg a nagyérdemű! Boldog, laza és vidám koncert, boldog laza és vidám embereknek!

Alpaca Beat @ Muzikum jegyek >>>


03.17: Night Lovell, Akvárium Klub

Az alig 20 éves kanadai rapper, Shermar Paul, vagy más néven Night Lovell az újvonalas hip hop egyik legígéretesebb tehetsége, aki 2019. március 17-én Budapestre is elhozza az új albumát, és az Akvárium Klub falai között bemutatja, hogy milyen is az igényes kortárs ritmizálás! (A koncert a korábbi, 2018 szeptemberére meghirdetett esemény pótlása, az arra megváltott jegyek természetesen érvényesek erre a koncertre is!) 

Night Lovell @ Akvárium Klub jegyek >>>


03.17: Cancer Bats, Dürer Kert

Vitán felül eljutott a harapósabb zenék élbolyába a Cancer Bats, akik az elmúlt évtizedben a hardcore punk mezőny egyik legfontosabb csapatává váltak. A 13. évét taposó kanadai csapat egy kiadós turné keretében hordja körbe a világban a 2018 áprilisában, a szinte a semmiből megjelent, The Spark That Moves lemezét, amelyből március 17-én a magyar rajongók is élőben falatozhatnak a Dürer Kertben.

Cancer Bats @ Dürer Kert jegyek >>>


03.18: Antimatter, Robot

Több mint 20 éve, a sötét ambient zenék és a progresszív rock frigyéből, az egykori Anathema basszusgitáros és dalszerző,  Duncan Patterson fejében született meg a brit Antimatter zenekar. Az elmúlt két évtizedben pedig hét remek stúdióalbumot is adtak a rajongóknak, a legutóbbit éppen 2018 év végén. Ezzel a Black Market Enlightenment névre keresztelt koronggal érkezik a formáció március 18-án a Robotba!

Antimatter @ Robot jegyek >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük