Egyéb

Friss videóklippel és új dallal érkezik a Teddy Queen

2022.10.24.

author:

Friss videóklippel és új dallal érkezik a Teddy Queen

Október 23-án jelent meg a Teddy Queen Hajnalban című száma és ezzel egy időben a zenekar friss videóklipje, melyet a What’s in the box Productions készített.

Márton László, a klip rendezője azonnal ráhangolódott a dalra, aminek központi témája az újrakezdés és a megújulás. Ennek köszönhetően egy olyan videoklipet készített, amely visszaadja a szám hangulatát az éjszakai város atmoszférájával és a megérkező hajnali fényekkel. Kivételesen a banda tagjai nem bukkannak fel benne. A klip készítése során egy izgalmas technológiát használtak, melynek segítségével egy digitális világot építettek fel a klipben. A sötét, nyirkos, éjszakai városkép, a kis parkok, terek és utcák távolodó képe és a hajnalodó ég alatt feje tetejére álló világ így tökéletes összhangba került a dallal.

“Mondhatni az egész dal hamar összeállt. Könnyen jött a dalszöveg és a zenét is nagyjából napok alatt összeraktuk a zenekarral. Egy nagyszerű folyamat volt ami alatt új hangzásokkal kísérleteztünk, így különösen fontos lett számunkra.” – mondta a dalról a zenekar frontembere Fodor László. A dalt a Miracle Sound Studioban vették fel. 

A gyergyószentmiklósi zenekar 2018-ban született meg. A kezdetekben garázs rock elemekből építkező zenekar fokozatosan haladt az erdélyi fesztiválok során át egyenesen a legfontosabb magyarországi koncert helyszínekig. Első nagylemezük 2021 márciusában jelent meg Nekem itt a helyem címmel, melyet idén több, mint 20 helyszínen volt lehetőségük bemutni. A lemezbemutató turné csúcspontja pedig a Budapest Park volt, ahol a Bagossy Brothers Company előzenekaraként állhatott színpadra a zenekar. 2022-ben már megjelent a zenekar Oda Nem Megyek című singleje, most ősszel pedig Hajnalban c. számuk és legújabb klipjük bemutatására készülnek. Megszólalásuk őszinte, olykor fiatalosan bolondos, dalaikkal igyekeznek egyszerre a testre és lélekre is hatni.  Egyedi hangzásviláguk egyenesen a szívhez szól és táncra hív.

Teddy Queen infók, hírek >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.