Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Hardstyletól az underground hiphopon át az extrém metalig – szezonzáró bulik a hétvégére!  

2018.08.27.

author:

Hardstyletól az underground hiphopon át az extrém metalig – szezonzáró bulik a hétvégére!  

Pontot tennétek a szezon végére? Akkor ne is habozzatok, hiszen a hét végén még bőven lesz lehetőség egy utolsót harapni a nyári életérzésből, ehhez pedig íme egy fővárosi tájoló öt, több mint kellemes buli ígéretével!

09.01: Miss K8, Mad Dog – Akvárium Klub (Budapest)

Úgy tűnik az idei évben végre elkezdenek teret kapni az ütősebb elektronikus zenék is a hazai klubéletben, ennek jegyében pedig a Play Hard csapata rögtön az első őszi napra bedobott egy masszív csomagot, ugyanis Miss K8 és Mad Dog vezetésével összesen 9 stílusos fellépő bontja majd meg az Akvárium Klub nagytermének a falait szeptember 1-jén! Fellépők: Miss K8, Mad Dog, Savage, Rob2Speed, Adam Bass, Tekkincore, Skyscraper, Noizemaker, MC Fantom

Miss K8, Mad Dog @ Akvárium Klub jegyelővétel >>>

08.30: Leander Kills – Budapest Park (Budapest)

Egy intenzív metal koncert is mindenképp kijár még az augusztus utolsó napjaira, erről pedig a Leander Kills maximálisan gondoskodik majd 30-án csütörtökön a Budapest Parkban! A Köteles Leander vezette extrém metal csapat e nyár végi éjszakán a német Tenside társaságában bontja majd fel a színpadot, borítékolhatóan igen nívós zúzással.

Leander Kills @ Budapest Park jegyelővétel >>>

 

08.30: The Beatnuts – Instant (Budapest)

Aki már barátkozott a hip hop szcéna mélyebb bugyraival, és nem idegenek neki a latino rap ritmusai sem, az mindenképp dörzsölheti a kezét, ugyanis a New York-i szcéna uderground vonulatának egyik legjelesebb csapata, az idén a fennállásának a 25. évét ünneplő The Beatnuts teszi tiszteletét augusztus 30-án az Instantban! A JuJu és Psycho Les alkotta kultikus formáció fellépései rendre óriási hangulatban pörögnek, ami elé a passzos alapozást Busa Pista tálalja, a levezetésről pedig Györemix és Kool Kasko gondoskodik majd.

The Beatnuts @ Instant jegyelővétel >>>

 

08.31: ManGoRise – Ellátóház (Budapest)

Egy utolsó, laza és fílinges nyári este ügyében mindenképp érdemes lesz az Ellátóház felé kacsintgatni augusztus 31-én! A pop, elektro, reggae, hip hop és jazz mezsgyéjén remekül egyensúlyozó ManGoRise kerekíti ki az évszakot a budapesti klub színpadáról, előttük pedig a stílusokat legalább ilyen ízesen vegyítő Szigeti Juli and the Catsby akusztikus műsora hangolja be és táncoltatja majd a közönséget.

ManGoRise @ Ellátóház jegyelővétel >>>

 

09.03: Qujaku – Dürer Kert (Budapest)

Bár már túllóg a nyár utolsó hétvégéjén, az ősz első hétfőjén Budapestre érkező Qujaku koncertje mellett óriási hiba lenne elmenni. A pszichedelikus rock, a stoner rock és a noise rock világában gazdagon mártózó japán csapat zenéje elképesztően nívós bulit ígér szeptember 3-án a Dürer Kertben, ahol a vendégek a ’60-as évek rockzenei világába kalauzoló, brit The Contact High, és a grunge és alternatív rockkal igen ügyesen bánó, hazai Indeed lesznek.

Qujaku @ Dürer Kert jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük