Koncert ajánló

Ma indul a 2019-es Track-szezon!

2019.05.03.

author:

Ma indul a 2019-es Track-szezon!

Whitesnake, Dropkick MurphysSteel Panther, Testament, Meshuggah, Amon Amarth, Trivium, Avantasia, Deus és még a legendás, 1994-ben alakult brit Skunk Anansie is a Barba Negra Trackben koncertezik a nyáron. A hazai felhozatalt pedig olyan nevek alkotják, mint a Tátrai Band, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Fish!, a Hooligans, a Road, az Ossian, vagy számos igazi klasszikus rock legenda, többek között a Karthago, a Beatrice, a Dinamit, a Lord, vagy az életmű koncertjének folytatásával érkező Hobo. A Track május 3-án nyitja meg hatodik szezonját.

Erős hétvégével indítja programsorozatát a Barba Negra Track. Május 3-án a Tankcsapda 30 éves jubileumi bulijával, majd másnap a Kowalsky meg a Vega teltházas lemezbemutató koncertjével kezdődik az új évad. A szeptember közepéig tartó programsorozatban, valamennyi műfaj helyet kapott, izgalmas koncertek, különleges jubileumi esték váltogatják egymást a megújult Track nagyszínpadán.

Idén arra törekedtünk, hogy olyan program kínálatunk legyen, aminek koncepciója, nem csak Budapesten, hanem országosan is egyedülálló lehet.”– mondta Szűcs Mihály a Barba Negra vezetője a Track nyitásának kapcsán.  Nagyon büszke vagyok, hogy ennyi hazai zenekar és előadó nálunk mutatja be jubileumi műsorát és itt ünnepelnek együtt a közönségükkel.

A Barba Negra Track hatodik éve biztosítja a legváltozatosabb nyári zenei eseményeket Budapesten. A klubszezon után, holnap indul a több hónapon át tartó szabadtéri programsorozat, legendákkal, külföldi nagyágyúkkal és talán olyan hazai koncertekkel, amelyeket nem lehet majd a későbbiekben megismételni.

Pócsi István, a Track programigazgatója kiemelte, hogy a helyen több mint 200 zenei formáció várja idén a szórakozni vágyókat. A kiszemelt bulira mindenképp érdemes minél előbb beszerezni a belépőket, mert már most sok olyan esemény szerepel a sorban, amelyekre nagy valószínűséggel hamar elfogynak majd a jegyek.

 

Barba Negra

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük