Koncert ajánló

Idén is Kapuzárási Piknikkel zár a Budapest Park

2019.08.02.

author:

Idén is Kapuzárási Piknikkel zár a Budapest Park

Természetesen idén is kikerekedik egy kiadós hajrá a Budapest Park utolsó napjaira: a klub három zárónapját összefogó Kapuzárási Piknik főszereplői 2019-ben a 30y, a Margaret Island és a Brains lesznek!

Igen jó kis alternatív zenei bulit kapunk a Kapuzárási Piknik 2019 első koncertjén, ugyanis szeptember 26-án a 30y régi és új dalai csendülnek fel a klubban! A koncert (egyik) zenei fókuszában a csapat tavasz elején, Ki Az Akit Még Megölelnél címmel megjelent albuma áll, de természetesen lesz bőven merítés a pécsi zenekar teljes életművéből. Az estéhez két vendégzenekar is csatlakozik: a Carson Coma és az Árnyéknyúl hangolják majd rá a közönséget az idei Park-évad egyik utolsó estéjére.

A Budapest Parkban zárja majd a jubileumának nyári szezonját a Margaret Island, mégpedig igen elegánsan, a szórakozóhely egyik utolsó koncertnapján intenek majd búcsút az évszaknak. A szeptember 27-i fellépés nem csak azért lesz különleges, mert a zenekar a jubileumi ötödik koncertévének legnagyobb önálló fellépését tarja majd itt, hanem mert 2019-ben ez lesz a csapat utolsó budapesti fellépése, így 2020 előtt már csak itt csíphetik el a csapatot a fővárosi rajongók.

Két óriási estét vésett be a Budapest Park krónikájának nyolcadik fejezetébe a Brains, amit még ebben a szezonban egy harmadik alkalommal is megfejel a hangulatgyáros csapat! A bulira – amit aligha kell már külön fényezni a zenekar intenzív koncertjeit ismerő közönségnek – a klub nyolcadik évadjának utolsó estéjén kerül majd sor szeptember 28-án, nem kevés extra húzással megspékelve. A csapat Park-pörgetése előtt JumoDaddy mutatja majd be az új albumát!

30y @ Budapest Park jegyek >>>

Margaret Island @ Budapest Park jegyek >>>

Brains @ Budapest Park jegyek >>>

Kapuzárási Piknik 2019 jegyek >>>

 

Fotó: Budapest Park

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük