Fesztivál ajánló Koncert ajánló

Izgalmas új bandák és régi kedvencek a KERET blog szüliheti klubfesztiválján

2019.04.10.

author:

Izgalmas új bandák és régi kedvencek a KERET blog szüliheti klubfesztiválján

Április végén ünnepli a KERET a hetedik éves fennállását, mely alkalomból egy egész hetes klubfesztivált hozott össze a blog csapata. A koncertek mellett lesz vetítés, kerekasztal beszélgetés, focikupa és még sok más program, de a fő attrakciók nyilván a zenés szeánszok lesznek. Alább a részletes program, napi leosztásban: 

Hétfőn a Vittulában dörrenti be a hetet a legutóbbi Kikeltetőn feltűnt félplayback-metál Megtűrtek, valamint a nemrég a KERET oldalán klippremierező slow-rave Polldarier.

Kedden jön egy kis pihenő, és a Központban a szervezők levetítik az összes levetítésre érdemes KERET blogos videót, közben a blog keménymagja pakolgat zenéket.

Szerdán a Gólyában folytatódik a buli, ahol a magyar alter-utánpótlás Cataflamingo után újra a Bókay utcában lép fel a méltán híres Csónak zenekar. Aki látta már őket ott, az bizonyára tudja, mire számítson. Utánuk Vida Vera pakolja az mp3-akat.

Csütörtökön a Toldiban mutatja be második, Let It Be című lemezét a Mambo Rumble, mellettük ott lesz a Kikeltetős Beach Beach and the Boogey Mango, valamint az ország legkirályabb csajbandája, a nemrég friss lemezzel jelentkező Disco Nap. A koncertek előtt egy kerekasztal beszélgetést hallhattok “A magyar független zene elmúlt és következő 7 éve” témában Sajó Dávid moderálásával.

Pénteken az Aurórában debütál a The Nobody Elses énekesének, Fodor Dávidnak a szólóprojektje élőben, ez lesz a Fodor Dávid + Doom Blues. Lesz mellettük The KeeymenTPSRPRT és The Swamp Creatures. A koncertek után pedig Donny Sunshine and the Ball tolja majd a funky-t kifulladásig.

Szombaton a Három Hollóban zárul a koncertsor. Fellép a Carson Coma, akiknek előző nap jelenik meg debütáló nagylemeze, valamint a szintén Kikeltetős Doggos. Ott lesz a Szimpla Leming Programban feltűnt dülöngélős szintipopot játszó Ventures, majd a koncertek után Vedat Akdag DJ szettje zárja a bulit.

Vasárnap, aki még bírja szusszal, az vegye célba a Bikás Parkot egy kötetlen piknikre, ahol ráadásul megrendezésre kerül az első KERET Focikupa!

A legtöbb program ingyenes, a hétvégi koncertekre egy-egy ezres lesz a belépő, de korlátozott számban találtok kombinált jegyet egy picit olcsóbban. Ha pedig tehetitek, támogassátok a blogot támogatói kombinált jeggyel, és ők pedig cserébe megajándékoznak egy KERET blogos vászontáskával. 

KERET szülihét 2019 jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük