Jótékonyság

Jótékonysági pólóbörze az Auróra megmentéséért

2019.06.07.

author:

Jótékonysági pólóbörze az Auróra megmentéséért

2019 tavaszán a józsefvárosi önkormányzat drasztikusan lekorlátozta az Auróra működését, erre válaszul összefogott a hazai underground szcéna, és június 3. és június 10. között életre hívott egy támogatói hetet a klub, és az épületben lévő 12 civil szervezet hosszútávú fennmaradásáért.

Az ügy mellé állt a TIXA csapata is, akik a májusi Charity Fest-hez hasonlóan az Auróra falai között is jótékonysági pólóbörzét tartanak. A június 10-én felállított standnál régi, használt, alig használt vagy épp vadonatúj zenekari pólókat cserélhetsz, vagy vásárolhatsz adományért cserébe. Bárki beszállhat a saját ruhadarabjával és elcserélheti a helyszínen, de ha nem hozol cserepólót, akkor egy minimum adományért el is viheted a neked tetsző darabot. A felajánlásokból összegyűlt összeggel természetesen az Aurórát támogatja majd a csapat.

A támogatói hét utolsó napján a zenei ösztönzést a Puma Danger és a Rock Band For Old Men szolgáltatja este 8 és este 11 között. A kezdeményezés célja, minimum 120, állandó havi támogató összegyűjtése, akik jelentkezését tamogatas.auroraonline.hu oldalon várja az intézmény.

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük