Fesztivál ajánló Koncert ajánló

Jövő héten érkezik a Fekete Zaj téli kiadása!

2018.12.19.

author:

Jövő héten érkezik a Fekete Zaj téli kiadása!

A 2018-as nyári visszatérés mellett természetesen nem marad el a már hagyományos évbúcsúztatás sem a Fekete Zajtól és december 28-án ismét egy egynapos elborulással vethetünk véget az idei év hömpölygésének, a rendezvény már jól bevált téli menedékhelyén, a Dürer Kertben.

A koncertben igen gazdag estén 4 színpadra leosztva kapunk majd 20 koncertet a rendezvényhez passzos stílusban, azaz lesz benne bőven dark, gothic, synty, alternatív, industrial, törzsi, punk, elektro és rock íz, sőt, még Fekete Zaj kiállítás is, hogy egy vitán felül alternatív rendezvénnyel tehessünk majd pontot az óévre.

A külföldi vonalat 5 zenekar képviseli majd: éjsötét post punkot hoz majd a török She Past Away, dühös, apokaliptikus industrial punkot kapunk a mexikói Rabia Sorda-tól,  szintén a post punk vonalat erősíti majd az olasz Geometric Vision, elektro-punk és noise ritmusokat tálal a  francia Dear Deer, az osztrák Mitra Mitra pedig a minimal synth és az EBM világába nyit majd ösvényt ezen az estén.

Természetesen a markáns hazai vonal sem maradhat ki az óévet elsorvasztó eseményből. Egy nagyon hatásos keresztmetszetet kapunk majd az ország e vonalhoz passzos underground vonulatáról. Akik pedig ezt képviselik majd: Vágtázó Halottkémek, Pozvakowski, Black Bartók, Hippikiller, Anez, Lajka, Entrópia Architektúra, Jazzékiel, Svoid, Dystopia, Lopunk, Arkas, Guruzsmás, Slogan, Longbong

Az egynapos fesztiválra még kaphatóak a 4000 Ft-os elővételes jegyek, aki pedig majd a helyszínen szeretné megvenni a Fekete Zaj Tél napján, annak 4500 Ft-ba kóstál majd a belépés. A belépők fizikai formában a CD Pincében, a Wave-ben és Dürer Kertben vásárolhatóak meg, online pedig a TIXA rendszerében.

Fekete Zaj Tél 2018 jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük