Koncert ajánló

Jövő héten Red Fang a Dürer Kertben!

2019.06.14.

author:

Jövő héten Red Fang a Dürer Kertben!

Utoljára 2017-ben, a Fishing On Orfűn láthattuk Amerika egyik legtökösebb és egyben legpihentebb zenekarát, a Red Fang-et, de ezúttal, szinte napra pontosan két évvel az előző befutó után, egy önálló bulival rengetik meg a Dürer Kertet június 20-án!

A stoner bandát gyakorlatilag már első lemeze megjelenésekor keblére ölelte a színtér, a Red Fang ugyanis pillanatokon belül levette a lábáról a közönséget maró humorával, nemtörődöm stílusával, súlyos stoner dalaival és fergeteges videóklipjeivel. Az pedig nekünk magyaroknak egy külön szívet melengető dolog a portlandi srácok kapcsán, hogy a Not For You című számukhoz pedig nem más készített klipet, mint a keményebb műfajok és vicces animációs klipek mestere, Gróf Balázs.

A Red Fang zenéjének gyökere valahol a Queens of the Stone Age és a Kyuss hangzásából táplálkozik, de bőven csavartak rajta ahhoz, hogy kitűnjenek a tömegből. A banda eddig négy nagylemezt jegyez, legutóbbi Only Ghosts címmel látott napvilágot 2016-ban Ross Robinson segédletével a stúdióban. A friss korongot egy évvel a megjelenés után nálunk is bemutatták a Fishing On Orfű fesztiválon, jövő héten azonban végre újra klubkörnyezetben élvezhetjük majd a csapat sörgőzös zenéjét június 20-án, a Dürer Kertben.

Red Fang  @ Dürer Kert jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük