Koncert ajánló

Júliusban Neurosis a Dürer Kertben!

2019.02.08.

author:

Júliusban Neurosis a Dürer Kertben!

A legsúlyosabb metal iránymutató zenekara, a jelen sludge szcéna alapítója, és a mai napig legfontosabb képviselője, a Neurosis visszatér Budapestre, hogy 2019. július 24-én a Dürer Kertben ismét megmutassa, mekkora erős is rejlik az általuk életre hívott, és azóta már mesterien kiművelt zeni világban!

A kultikus amerikai banda története 1985-ben kezdődött, amikor néhány, az addigi extrém zenéken kinevelt, elképesztően kreatív srác, név szerint  Scott Kelly, Dave Edwardson és Jason Roeder életre hívta a Neurosis-t. A kezdetben hardcore punk indíttatású csapat a harmadik, Souls at Zero című albumán kezdett ráérezni a kísérletezésre, és teremtette meg a sludge alapjait, az ezt követő Enemy of the Sun és Through Silver in Blood mára már az extrém metal történetének mérföldkövei. A csapat pedig azóta is, albumról albumra a maga egyedi útját jártja, a számtalan együttműködés és zenei projekt során felfedezve az alternatív zene gyakorlatilag valamennyi ágát, a dark ambient világától a legádázabb punk zenéig.

Mindemellett nem meglepő, hogy a Neurosis élőben is elképesztő energiákat tud felszabadítani. Ez az a banda, akik a legfinomabb akusztikus dallamokat is olyan súllyal tudják előadni, mintha egy egész óceán szakadna ránk, az intenzívebb dalok pusztító-hipnotikus ötléséről már nem is beszélve . Egy biztos, július 24-én egy valódi extrém metal ünnep lesz a Dürer Kertben!

Neurosis @ Dürer Kert jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük