Zenekar hírek

Locked & Loaded: ezúttal egy Tool-dal került terítékre

2020.04.20.

author:

Locked & Loaded: ezúttal egy Tool-dal került terítékre

Az eredetileg a karantén alatt otthon rekedt zenészek unaloműző zenélgetésének indult projekt, a Locked & Loaded már negyedik videójával lopja a zeneszeretők szívébe a könnyedebb és keményebb zenéket egyaránt. Az eddigi Jamiroquai, Incubus és Paradise Lost dalok után most sem tették lejjebb a lécet, hiszen április 20. alkalmából a The Pot című dalt hozták tető alá a Tooltól.

A projektet alkotó zenészek csoportja folyamatosan bővül, a jövőben pedig meglepetésvendégekre is lehet számítani. A most megjelent témát az Autopilot (Köge – basszusgitár), Red Swamp (Kovács Gergely – ének), Strong Deformity (Sipos András – gitár), Red Swamp (Farkas Zsombor – dob) és Kerényi Ákos pattintották össze nem is akárhogy: mintha koncerten játszottak volna, úgymond amit hallasz, azt látod módon, hangszerenként egy take-ben.

Ez amúgy is a projekt egyik mottója, és a srácok a jövőben szeretnék legalább heti rendszerességgel meglepni a követőiket mindig valami más stílusú nótával, így bevallásuk szerint várható még tőlük a Backstreet Boystól kezdve az Emperorig minden!

A Locked & Loaded YouTube >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük