Koncert ajánló

Magashegyi szimfonikus koncert – Bátor Tábor támogatói jegyekkel

2018.12.01.

author:

Magashegyi szimfonikus koncert – Bátor Tábor támogatói jegyekkel

A Magashegyi Underground december 2-án tartja a 2018-as évük legfontosabb és legnagyobb volumenű koncertjét. A Budapest Kongresszusi Központban megvalósuló Szimfonikus Remixkoncertre a zenekar felújított műsorral, egy egész kórussal, rendkívüli látvánnyal, Beck Zolival és rengeteg irodalommal készül.

Most pedig még egy jótékonysági akcióra is futotta az energiájukból: az úgynevezett Támogatói jegyekből származó bevétel egy részét (a legolcsóbból 1000 Ft-ot, a még elérhető legdrágább belépőkból 3000 Ft-ot) a Bátor Tábor Alapítvány javára ajánlottak fel, ezzel is hozzásegítve a beteg gyerekeket a mielőbbi gyógyuláshoz a Tábor által nyújtott élményeken keresztül.

“A szimfonikus koncertünkhöz kapcsolódó jótékonysági akciónkkal a Bátor Tábort támogatjuk, akikkel lassan fél évtizede vagyunk kapcsolatban. Végtelenül tiszteljük munkásságukat, erőfeszítésüket, amit a súlyosan beteg gyerekekért és családjaikért tesznek. 2014-ben hívtak meg minket először jótékonysági futófesztiváljukra, majd 2016-ban, születésnapi évünkben közös pólót hoztunk ki, idén pedig Bíborka lett a Tábor egyik nagykövete a Playboy Hero jótékonysági rendezvényén.” – mesélték a zenekar tagjai a koncerthez kapcsolódó akciójukról.

A támogatói jegyek  itt >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.