Koncert ajánló

Májusban Budapesten a világ legdögösebb Maiden tribute zenekara!

2018.12.05.

author:

Májusban Budapesten a világ legdögösebb Maiden tribute zenekara!

Május 4-én a Dürer Kertben lép fel a Kaliforniában alapított The Iron Maidens, a világ egyik és legvagányabb Iron Maiden tribue zenekara! Az amerikai csajbanda nem csak a Maiden számok profi előadásához ért, de nagyon tudják, hogyan is kell a ’mentor’ zenekarhoz méltó show-t tető alá hozni!   

A jelenleg Kirsten “Bruce Chickinson” Rosenberg énekes, Linda “Nikki McBURRain” McDonald dob, Courtney “Adriana Smith” Cox and Nikki “Davina Murray” Stringfield gitáros, és Wanda „Steph Harris” Ortiz bass felállású ötös már több helyütt bízonyította hangszeres tudását, jó néhány díjat is besöpörve, korábbi gitárosuk Nita Strauss játéka Alice Cooper figyelmét sem kerülte el, így gyorsan le is szerződtette saját bandájába, helyét Nikki Stringfield vette át.

A csajok a Maiden minden korszakát lefedik műsorukkal, így a legnagyobb slágerekre és olyan himnuszokra is számíthatunk, mint a Hallowed be thy Name, a The Trooper, és a Fear of the Dark. Ráadásul a produkció részeként az sem kizárt, hogy maga Eddie is megjelenik majd a színpadon.

The Iron Maidens @ Dürer Kert jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük