Koncertajánló Zenekar hírek

Megérkezett Grazzy és Cold Gee közös EP-je

2023.05.27.

author:

Megérkezett Grazzy és Cold Gee közös EP-je

A GrossKidzből is ismert, Grazzy és Cold Gee ragadós verzéi, Bari basszusokkal dúsított, feszes és telített beatjei teszik jellegzetessé vadiúj, ’PROJECT G’ című EP-jüket. A trap srácok élőben is elhozzák új kislemezüket a Turbinába június 3-án, akik őrjöngések, fejen táncolás, sírás és miegymás hangulatokkal fognak elkápráztatni mindenkit, aki jegyet vált!

Grazzy és Cold Gee egyaránt bővelkedik már nagyobb volumenű szólóprojektekben. A 2022 decemberében megjelent ’G.G.C.’ (’Grazzy Goin Crazy’) című album, illetve szintén tavalyi megjelenésű „Zuhanás” című Cold Gee-EP mind osztatlan sikert aratott a magyar trapszcénában. A „Kérsz Még?” című kollabjukkal pedig egyenesen lehengerelték a dinamikusabb trap irányzatért rajongó hallgatókat.

„Ezután gondolkoztunk el azon, hogy ebből kell még. Túlzottan jó és kiegészítő energiákat tudunk egymásnak adni, mint Jin és Jang” – emlékezett vissza Grazzy a pillanatra, amikor úgy döntöttek, egy egész EP-lemezprojektbe vágnak.

A ’PROJECT G’ 2022 decemberében kezdődött, amelybe később együttműködőként becsatlakozott a mix- és masteringért felelős Bari, valamint az EP-n szereplő egyetlen feat, Bruway is, aki egy rendkívül fejlődő, fiatal előadó.

Mind a hat, megjelent számban hatalmas energiák szabadulnak fel, amit Grazzy és Cold Gee élőben is bemutat majd a Turbinában június 3-án, sőt dupla ünnep lesz, ugyanis GEDDO is érkezik „SZAKADÁS” című mixtape bemutatójával.

Geddo, Grazzy X Cold Gee dupla lemezbemutató jegyek >>>

 

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük