Jegykezelés Koncertajánló

Megjelent a Follow The Flow új videoklipje – május végén nagykoncert a Parkban

2023.03.30.

author:

Megjelent a Follow The Flow új videoklipje – május végén nagykoncert a Parkban

Magyarország egyik meghatározó együttese, a Follow The Flow másfél év után jelentkezik új nagylemezzel. BLR, Fura Csé és Szakács Gergő a rájuk oly jellemző módon úgy jár körül komoly dolgokat, hogy közben a dalaik feltöltik a közönséget, és a végén mindenki fülig érő szájjal távozik.

Tavaly az egész Budapest Parkot fénybe borították teltházas koncertjükön: varázslatos látványt nyújtott, ahogy egy-egy melankolikusabb dal közben az egész nézőtér ütemre mozgó vakufényektől ragyogott.

„Ha sok volt a sötét és előjön a fény, az árnyékom elől is menekülök” – hangzik a most megjelent Szélcsend egyik sora, és ez előrevetíti a májusban érkező, Egyedül a sötétben című nagylemez egyik fő motívumát is, ugyanis azon a fény-árnyék ellentét kap kiemelt szerepet szó szerinti és átvitt értelemben is

Az Egyedül a sötétben című album anyaga a Budapest Park színpadán hangzik el először május 27-én. Azt pedig garantálhatjuk, hogy ezen az estén, hála a Follow The Flownak és az együttes egészen kivételes rajongótáborának, senki nem érzi majd egyedül magát!

Follow The Flow @ Budapest Park >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük