Zenekar hírek

Megjelent az új Follow The Flow dal!

2020.01.23.

author:

Megjelent az új Follow The Flow dal!

Magyarország egyik legfelkapottabb zenekara új dallal indítja az új évtizedet. „A holnap küszöbén” lendületet és inspirációt ad minden napkezdéshez, a megjelenéshez egy új klip is debütált – napkeltekor.

„A holnap küszöbén” egy pozitív hangvételű dal, amely az ébredés keserédes érzését járja körül. A számhoz egy szemet gyönyörködtető videó készült, amely az ébredező városon kívül egy pár bimbózó kapcsolatát mutatja be.

A dal a koránkelésről, ébredésről szól. Mindannyian morcosan kelünk hajnalban, az egész reggel kómás, szürkés ködbe borul.  Mégis, minden reggel tiszta lappal indíthatunk, minden napkelte új lehetőségeket, reményt jelent. Minden nehéz nap véget ér egyszer, és reggel azzal kelhetünk fel, hogy a következő nap más lesz. Ez egy óriási erő, lehetőség az újrakezdésre.” – mondta BLR.

„Nap mint nap felkelünk és folytatjuk. „A holnap küszöbén” arra a kérdésre keres választ, hogy mi az az érv, ami felkelt minket minden nap, ami miatt érdemes felkelni, elindulni, vagy végignézni a napkeltét.” – tette hozzá Szakács Gergő.

Az együttes kifejezetten erős évet zárt tavaly, az új évre újabb kihívásokat és célokat tűztek ki. „Sűrű lesz a nyarunk, ezért igyekszünk rágyúrni az év elejére. „A holnap küszöbén” az első dal, ezt még követni fogják megjelenések, és ha minden jól megy, egy nagylemez is az évben!” – mondta Fura Csé.


Follow The Flow @ Budapest Park jegyek >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük