Zenekar hírek

Megjelent Azahriah új dala

2021.01.30.

author:

Megjelent Azahriah új dala

Azahriah visszatért a gyökereihez, és újra egy angol nyelvű számot adott ki. A keserédes „4K LOVE” a 2021-ben érkező Camouflage című lemez előfutára, és a 2020-as évek során történt élményeket és csalódásokat összegzi egy dalban.

Azahriah sikertörténete egy vérbeli ‘self made’ sztori – saját maga tanulta ki a zenélést (gitározás, ének, hangkeverés) és a vlogolást, és hódított meg százezreket a YouTube-on. A fiatal srác gyerekkora óta gitározik, majd 2017 végén kezdett el komolyabban foglalkozni a szövegírással és hangkeveréssel is. 2019-re már önálló megjelenésekkel jelentkezett, 2020-ban pedig ki is adta debütáló lemezét.

Azahriah következő albuma, a Camouflage 2021-re várható. A lemez beharangozó száma, a „4K LOVE” a 2020-ban történt élmények és csalódások összegzése egy dalban.

„Nyáron készült el a zenei alap, de akkor még nem volt hozzá szöveg ötletem. A következő hónapokban számos izgalmas pillanat és csalódás váltotta egymást, ezeknek lett a „4K LOVE” a lenyomata” – mondta a dallal kapcsolatban Azahriah.

A pörgős dalhoz egy látványos image-videó is készült. „A klip tervezésnél egyértelmű lett, hogy most nem a megszokott dallal együtt éneklős koncepciót követjük, hanem egy mood videót forgatunk. Olyan helyszíneket kerestünk, amik lefestik a dal hangulatát, és amik átadják a „4K LOVE” flesst.” – tette hozzá az énekes.

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük